• 0

3000 rukovodilaca prodavnica iz JYSK-a će pomoći kod zapošljavanja 2000 budućih kolega

JYSK je krenuo u najveću globalnu kampanju kojom zapošljava nove rukovodioce prodavnica

  • 0

U februaru 2021. JYSK je dostigao cilj od 3000 prodavnica širom sveta. Kako bi to proslavio i nastavio da ostvaruje put ka novom cilju od 5000 prodavnica, kreće u dosad najveću kampanju za zapošljavanje.

I u Srbiji JYSK traži nove kolege i trenutno posluje sa 39 prodavnica, a uskoro je u planu otvaranje još četiri nove.

Kampanja će se komunicirati interno i eksterno putem medijskih kanala kao što su LinkedIn, Facebook, Instagram i YouTube sa oglasima, video snimcima i kvizom, a sve pod sloganom "Da li želite da se pridružite našem timu od 3000 rukovodilaca prodavnica?"

Rukovodioci prodavnica su ponosni na to što su učestvovali u kampanji, a na pitanje šta bi poručili novim budućim kolegama, Petar Kovačević, rukovodilac prodavnice iz Novog Sada je poručio:

- Donesi predanost, čekaju te mogućnosti! I to je u JYSK-u zaista tako. Trud se prepoznaje i nagrađuje i moj put u JYSK-u je jedan od takvih primera.

Veliko istraživanje sprovedeno među rukovodiocima prodavnica

 

Ko su najbolji primeri na koje treba da se ugledate ako razmišljate o promeni posla ili novom radnom mestu? Naravno, oni koje već rade na sličnim poslovima, u vama poželjnoj kompaniji i koji su uspešni u svom poslu.

Odgovore na baš takva pitanja dalo je međunarodno istraživanje sprovedeno krajem 2020. godine među 3000 rukovodilaca JYSK prodavnica, koje je poslužilo kao podloga za osmišljavanje koncepta kampanje. U Srbiji je u istraživanju učestvovalo 28 rukovodilaca prodavnica koji već upravljaju svojim timom. Ovo jedinstveno istraživanje pomoglo je JYSK-u da sazna još više o tome koje se osobine i hobiji podudaraju sa osobinama tipičnog rukovodioca prodavnice u JYSK-u kako bi privukli najbolje kandidate koji će se pridružiti velikoj JYSK porodici u ostvarivanju novog plana ekspanzije od 5000 prodavnica.

Jysk

Foto: Morten Møller Rehné

- Rezultati sprovedenog istraživanja naučili su nas nešto novo o rukovodiocima prodavnica, njihovim hobijima i interesima i postavili su čvrste temelje za kampanju koja će, verujem, privući mnogo kvalitetnih kandidata i novih kolega - izjavila je Jadranka Čulo Petrovčić, Rukovodilac ljudskih potencijala u JYSK-u Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija.

Neke od zanimljivosti o rukovodiocima prodavnica u JYSK-u:

 

- Prirodan vođa je, vođen rezultatima, pozitivan, odlučan, uverljiv i spreman na rizik

- Rukovodilac prodavnice u JYSK-u u proseku ima 29 godina i 14 godina obrazovanja

- 90 odsto rukovodilaca održava kondiciju i živi aktivno

- 86 odsto rukovodilaca je zainteresovano za kuvanje

- 63 odsto svih rukovodilaca prodavnica u JYSK-u ima partnera sa kojim živi u zajedničkom domaćinstvu

- 93 odsto rukovodilaca zanima uređenje interijera

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>