• 1

Privreda mora da cveta: Bitna novost ako idete u Beč, evo koliko sad košta PCR test na aerodromu

Rezultati su dostupni brzo i u skladu su sa svim međunarodnim odredbama za ulazak u inostrane zemlje

  • 1
test na koronu

Foto: Flughafen Wien AG

Aerodrom Beč je odlučio da snizi cene antigenskih i PCR testova na kovid-19, kako bi podržao putnike pred početak letnje turističke sezone. Od 10. maja je cena PCR testa za odrasle snižena za 30 odsto i iznosi 69 evra.

Pogodnost za porodice jeste da isti test za decu do 18 godina starosti košta 49 evra. Antigensko testiranje na virus korona sprovodi se po ceni od 25 evra za odrasle i 15 evra za maloletna lica. Testiranje se vrši u medicinskom centru u zgradi Office Park 3 na bečkom aerodromu.

Rezultati su dostupni brzo i u skladu su sa svim međunarodnim odredbama za ulazak u inostrane zemlje. Testiranje se vrši svakog dana od 7 do 19 časova. Prijava nije potrebna, a čekanja su minimalna. Rezultati antigenskog testa su dostupni za pola sata, dok se na rezultat PCR testa čeka nekoliko sati, a najkasnije do narednog dana.

Rezultat u vidu lekarske potvrde izdaje se na nemačkom i engleskom jeziku. Medicinski centar bečkog aerodroma pored testiranja na kovid-19 nudi različite usluge u oblasti opšte medicine, interne medicine, ortopedije, dermatologije i drugih medicinskih grana.

Centar je opremljen svim neophodnim uređajima i najmodernijom informacionom tehnologijom. Može se izvršiti

zakazivanje termina, ali nije neophodno.

Video: Miriše na biznis: Raznobojno more koje Holandiji donosi čitavo bogatstvo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>