• 5

Sećate li se pilota koji je promenio 3 posla zbog korone? Opet ima novu uniformu, sada ovako izgleda

"A donedavno sam se žalio na noćne letove"... priča ovaj pilot

  • 5
Patrick Pawelczak Foto: LinkedIn/Patrick Pawelczak

Piloti su jedni od mnogih radnika koji su zbog korone ostajali bez posla. Sa ogromnim otpuštanjima avio-kompanija, onim koja su se realizovala, i onim koja tek slede, piloti su veoma zabrinuti.

Neki su zbog toga morali da pronađu drugo radno mesto. A Patrick Pawelczak je to najbolje prijkazao kroz jednu fotografiju koja upisuje kako se promenila njegova uniforma za samo nekoliko meseci.

- Od aviona do građevine - napisao je on, prisećajući se kako se do nedavno žalio na to da ima noćni let. Zapravo, on je u jednom momentu radio i kao dostavljač u Amazonu, tako da je promenio tri pozicije za kratko vreme, o čemu smo ranije pisali. 

Međutim, to nije bio kraj. Ovaj simpatični momak je opet promenio posao prošlog meseca. Njegova uniforma ponovo je brendirana logom nege druge kompanije.

- Još jedna uniforma i promena - od mrlja od boje do čiste košulje i posla od kuće - napisao je Patrik.

Kako je naveo, život je nepregledno putovanje, ali ono koje vodi boljoj verziji sebe. Kako kaže, bez obzira na okolnosti, još uvek ima dobrih ljudi koji su voljni da pomognu. Međutim, ističe, prvi korak je ipak naš.

Video: Gasi se Montenegro Airlines-a, njen pilot se na najemotivniji način oprostio - u obliku srca!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIHAILO

    12. maj 2021 | 16:58

    Da se urazime oni koji kukaju za slobodom, žale što ne mogu na more, na zimovanje, oni koji stalno placu kako im je teško, oni kojima je uvek najgore, oni kojima su male plate, oni kojima ne valja država, oni kojima je tamo najbolje, oni kojima je njhov grad, selo, drzava, najlošije na svetu. Život se okrene u trenu, strasno je ostati bez posla, nije ako možete da nađete novi. Ako ne mozete, vi ste niko, odjedom ste niko I nemate nista, ništa nije strasno, nemati ništa ako niste imali nista. Eh, kad sam 2005e ostao bez posla,ŽUTI UPROPASTILI SVE, ZEMLA I'M KOSTI ISTURILA, da, žena radi, deca idu u školu, a ti budis se iz noćne more i ne znaš gde SI, niti gde ćeš, da žena ima platu, izdržava decu ne žali se, deca ne osećaju mada trpe, dobijem i ja neki dinar ali meni ne fali što je malo, nema više. Fali mi, sto nije i nemam moje.A malo pre toga bunio sam se i kukao kako mi je mala plata. A onda godinu kasnije počne moja firma da radi i to svega 2 meseca ali to nije bitno, nije niko pokazao da se raduje što smo počeli da radimo, predpostavio smo da će biti kratko, ne toliko baš ali? Ne može se opisati koliko smo bili srećni kad je došla plata, ej, plata i to plata u iznosu od 5000 dinara, niko, ni jednom ne reče, malo je, mala plata, bilo je ajmo na pojednu ali samo jednu, od NASIH PARA. EEEJ, naših 5000 dinara. Znaš kad je to nesto tvoje, EEEJ tvoje. Ma, opet smo poceli raditi kod nekog gazde, opet smo kukali mala plata ali ne zato što je to malo, minimalac, već zat što te gazda potkrada, a nezna gde šta ima. Kupuje, jedan stan, drugi stan sebi auto, svake godine menja, ženi auto, sinu auto, na aukciji hotel, imanje, kuću, a tebi MINIMALAC.

  • On može

    12. maj 2021 | 16:06

    Promeniti posao, samo naši muzika tine mogu ništa drugo raditi. Šta je biti pilot? Mi smo muzikanti.

  • 1

    12. maj 2021 | 16:31

    Sve je laz...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>