• 4

"Uzmi račun i pobedi": Izvučena imena dobitnika 5 automobila i stana u Zemunskim kapijama

Ključevi od stana, najvrednija nagrada, pripali su Ireni Stanojević iz Bačinaca kod Šida

  • 4
Uzmi račun i pobedi Printskrin: RTS

Pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u prvom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021". Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Irena Stanojević iz Bačinaca kod Šida.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 1.277.607 pristiglih koverti, izvukla je glumica Isidora Građanin.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Vladimir Ognjanović iz Novog Sada, Milorad Pekez iz Novog Sada, Miroslav Ljubenović iz Beograda, Olivera Rakić iz Šapca i Snežana Ilijevski iz Beograda.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna.

Pravila učestvovanja

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021". Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Nagradni fond veći nego prošle godine

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle, s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila "fijat 500L".

Bitno je napomenuti da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt-centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    15. maj 2021 | 20:10

    Sreca pa nije namesteno

  • Dragan Bozovic

    15. maj 2021 | 22:12

    A zar mi placamo PDV da bi se organizovale nagradne igre? Umesto novac da se usmeri u pametne svrhe kupuju se glasaci i narod drzi u nadi da ce osvojiti neku nagradu. U stvari svaki vid kocke je zabranjen ukoliko to nije pod okriljem drzave!

  • Stefan

    15. maj 2021 | 21:12

    Nisam ni mislijo da će meme izvući za nešto od toga

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>