• 0
 ≫ 

"Gazda Despić nudi noćenje za 2.990": Vučić najavio i ceo put Kokin Brod - Pribojska Banja

 ≫ 

Dogovoreno da se od 1. oktobra krene sa izgradnjom puta Priboj-Kokin Brod

  • 0
ZLATIBORSKI OKRUG POSETA VUCIC

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u potpunosti biti urađen put Kokin Brod - Pribojska Banja - Priboj, za šta će država izdvojiti osam miliona evra.

Vučić je okupljenim građanima na otvaranju hotela "Terme 36.6", kazao da će uskoro videti mašine na izgradnji puta, a očekuje da će krenuti da rade najkasnije 1. oktobra.

To će privući nove investitore i biće još fabrika u Priboju, naglasio je Vučić.

"Imaćemo mnogo političkih problema i pritisaka zbog Kosova, ali ekonomija nam ide dobro, a i penzioneri će imati veće penzije i obezbedićemo više radnih mesta za naše građane", poručio je Vučić.

"Priboj značajno promenjen u poslednjih sedam godina"

 

Vučić danas je na otvaranju hotela "Terme 36.6" u Priboju istakao da se taj grad mnogo promenio u poslednjih sedam godina i da je ponosan na tu činjenicu.

Vučić je u obraćanju kazao da su se za Priboj borili on i mnogi njegovi ljudi, a posebno je zahvalio savetniku Jergu Heskensu.

Istakao je i da možemo da uspemo samo ako imamo ljude i porodice kao što je porodica Gorana Despića koja je investirala u obnovu hotela.

"Radio je ceo život i odlučio da uloži u Srbiju, a mogao je lagodno da živi tri života bez ikakvih problema od Monaka do Moskve. On je rešio da novac koji je teškim radom zaradio u inostranstvu uloži u svoj Priboj“, kazao je on.

ZLATIBORSKI OKRUG POSETA VUCIC

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vučić je podsetio da je Despić dobio priznanje patrijarha SPC Irineja, te najavio da će dobiti odgovarajući orden Republike Srbije za sve što je uradio za ovaj kraj.

„Priboj ne izgleda kao pre sedam godina kada sam dolazio. Ako je neko pošten neka uzme sliku Priboja od pre sedam godina i danas, pa pogledajte šta je bilo i šta je danas u Priboju. Danas kada vidite ovakav hotel sa četiri zvezdice, a onda gazda Despić kaže da nudi noćenje sa doručkom za 2. 990 dinara. Kada ga pitate kako se isplati, on ne kuka i kaže ima računa“, dodao je Vučić ukazujući da su mu nuđene subvencije, ali da ih je odbijao.

Vučić je kazao da će u hotel, u koji su uloženi milioni, dolaziti gosti iz cele Srbije, ali i inostranstva.

Video: Trči, Bajatoviću! Vučić naredio da direktor Srbija Gasa dotrči da bi ga preslišao oko cene gasovoda

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>