• 4

Izvučeni novi dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Vera iz Bačke Topole dobila stan

Pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara

  • 4
Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

U trećem izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i dvosoban stan u beogradskom naselju Zemunske kapije. Najvredniju nagradu, stan dobila je Vera Palušek iz Bačke Topole, javlja RTS.

Glumac Đorđe Stojković ovog puta izvukao je, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije među 2.664.130 koverata, srećne dobitnike nagradne igre.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Javnaš Andriš - Boljevac, Milena Popović - Boljevci na Ibru, Luka Petkovski - Šabac, Aleksandar Vasović - Kragujevac i Goran Jovanović - Beograd.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije dobila je Vera Palušek iz Bačke Topole.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednice Komisije Stanija Višekruna.

Podsećamo da je u izvlačenju prošle subote stan u naselju Zemunske kapije dobio Slobodan Ćerimović iz Vranja.

Kako je navedeno, građani su i ove godine u velikoj meri uzeli učešće u brobi protiv sive ekonomije, s obzirom na to da je na dobro poznatu adresu već stiglo više od 500.000 koverata.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte potrebno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021", a pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu - 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi kao i 60 automobila "fijat 500L".

Građanima će skoro tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama, i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemijski bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

- Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče - saopšteno je iz Vlade Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>