• 0

Petina zaposlenih "vadi se" na ažuriranje uređaja, jer ne žele da učestvuju u onlajn sastanku

Ovo su nalazi nedavno sprovedenog istraživanja koje je naručila kompanija "Kaspersky"

  • 0
business woman Foto: Freepik.com

Čak 21% zaposlenih je potvrdilo da su se pretvarali da njihovi uređaji instaliraju ažuriranja, kako ne bi morali da prisustvuju konferencijskom audio ili video sastanku.

Ovaj izgovor je verodostojan, budući da softverska ažuriranja zaista mogu da poremete radni dan, jer je trećina zaposlenih (35%) izjavila da su kasnili na sastanak zbog ažuriranja.

Ovo su nalazi nedavno sprovedenog istraživanja koje je naručila kompanija "Kaspersky", kako bi istražila stavove i navike zaposlenih u vezi sa ažuriranjima.

Mimo toga, skoro polovina organizacija je odgovorila potvrdno na pitanje vezano za posedovanje staromodne tehnološke opreme, dok je čak 48% reklo da je radilo sa zaposlenima koji odbijaju nove uređaje ili ažurirane verzije.

Iako je pre više od godinu dana Windows 7 izgubio mejnstrim podršku, ispostavilo se da je do 2021. oko 22% ispitanih koristilo upravo tu verziju operativnog sistema na svojim računarima.

Video: Čadež na elektotrotinetu u Palatu Srbije: Za manje zagađenja vazduha i više biciklističkih staza

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>