• 0

Čadež sa ruskim milijarderom i Putinovim saradnikom i prijateljem

Kompanije iz Srbije imaće mogućnost da preko Privredne komore Srbije ostvare komunikaciju sa Volga Grupom u cilju uspostavljanja zajedničke poslovne saradnje

  • 0
čadež Foto: PKS

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, sastao se danas sa Genadijem Timčenkom, jednim od petorice najbogatijih Rusa čije je bogatstvo magazine Forbs procenio na 11,4 milijarde dolara, i bliskim prijateljem predsednika Rusije, Vladimira Putina.

Timčenko je vlasnik jedne od najvećih ruskih kompanija, Volga Grupe, koja je specijalizovana za ulaganja u energetici i počasni je konzul Srbije u Ruskoj Federaciji. Čadež i Timčenko sastali su se u Sankt Peterburgu, gde su razgovarali o podršci koju je Volga Grupa spremna da ponudi svim srpskim kompanijama koje žele da rade na tržištu Ruske Federacije.

- Timčenko je izrazio ličnu spremnost da pomogne sve srpske projekte u Rusiji, ne samo sa pozicije suvlasnika jedne od najvećih ruskih poslovnih holdinga Volga Grupe, već i kao počasni konzul i prijatelj Srbije - izjavio je Čadež.

Kompanije iz Srbije imaće mogućnost da preko Privredne komore Srbije ostvare komunikaciju sa Volga Grupom u cilju uspostavljanja zajedničke poslovne saradnje.

Video: Čadež na e-trotinetu stigao u Palatu Srbije: Za manje zagađenja vazduha i više biciklističkih staza

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>