• 4

Gasne priključke od 780 evra želi već 30.000 domaćinstava: Veliki broj prijava

Odziv građana neočekivano je veliki i brz

  • 4
Radijator

Foto: Pixabay.com

Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da je do sada urađeno nekoliko hiljada priključaka za gas građanima koji su prihvatili ponuđenu cenu od 780 evra na tri godine, kao i da se prijavilo oko 30.000 domaćinstava.

"To se malo oteglo. Malo nam sporije ide, jer smo angažovani na mnogo stvari. Ali, tokom leta ćemo ubrzati izgradnju tih priključaka za građane", rekao je Bajatović Tanjugu.

JP Srbijagas ponudio je građanima priključak domaćinstva na gas za 780 evra u dinarskoj protivvrednosti na 36 rata, što može da se plaća i uz račune za buduću potrošnju gasa.

"Interesovanje je veliko. Trenutno imamo 25.000 spremnih gasnih setova, a interesovanje je do sada prešlo 30.000", rekao je on.

Dodao je da je odziv građana neočekivano veliki i brz i da se službe Srbijagasa prilogađavaju na terenu, jer se priključci rade po celinama.

"Molim za razumevanje da mi to još malo ustrojimo. Ostajemo pri tim uslovima priključenja i donete su sve korporativne odluke, država je to takođe omogućila izmenama uredbi i ne vidim razloga da se ne nastavi ubrzana gasifikacija", rekao je Bajatović.

Video: Trči, Bajatoviću! Vučić naredio da direktor Srbija Gasa dotrči da bi ga preslišao oko cene gasovoda

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    За Нови Сад ова цена не важи него на седам рата,срамота баш

  • Iva

    Aha a peć za grejanje dobijaju đabe i gas u pola cene 😄

  • Zapadni Beograd

    Požurite sa tim i smanjite cenu priključka i gasa!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke