• 3
 ≫ 

Mesto u Srbiji gde možete sve naći upola cene: Ako vam treba avion, nude i opremljenu "cesnu"

 ≫ 

Kod nas se svakog svakog dana održava bar jedna licitacija

  • 3
Avion

Foto: dobos.rs

Na portalu "Doboš" nalazi se desetak nekretnina: kuća, zemljišta i vikendica u selima i opštinskim mestima koje su posebno označene kao sniženje, zbog cena daleko ispod tržišnih.

Trenutno se na tom portalu može naći zemljište u Velikoj Plani, silosi kod Valjeva ili porodična kuća u Zemunu. 

Tako banka neposrednom pogodnom prodaje i avion. Proizvođač je "Cessna", model 402B, ima 10 mesta i potpuno je servisiran u avgustu 2008. godine.

Međutim, piše i da je plovidbena dozvola istekla 2010. godine.

Prodaju se i brodovi-bageri za izvlačenje peska i šljunka iz rečnog korita "Ludoš" i "Tisa" za 293.120, odnosno 347.350 evra. Ko ima 80.000 evra može da kupi i autobus sa 94 sedišta, proizvođača "Volvo" iz 2008. godine.

Šta se sve prodaje?

 

Kod nas se svakog svakog dana održava bar jedna licitacija na kojoj se prodaju kuće, stanovi, vozila, ali i sve ostale sitne pokretnosti, poput televizora, kreveta, ormara, komoda, pa čak i sitnijih poput pegli i knjiga. U pitanju su stvari građana koji kasne u otplati kredita, lizinga ili minusa banke, a čija je imovina zaplenjena i ponuđena po nižim cenama kako bi se dugna ovaj način otplatio.

Tako na oglasima koji se redovno objavljuju na portal Doboš mogu da se vide sve licitacije, sa detaljima o stvarima koje su stavljene na prodaju, od mesta na kom se licitacija održava, pa do detaljnog opisa stvari koje su date na prodaju.

Zanimljivo je da je zakonom zabranjeno da se plene obuća, odeća, posteljina, posuđe, neophodan nameštaj, šporet, hrana i ogrev za tri meseca, ordenje, medalje i odlikovanja, lična pisma, rukopisi i invalidska pomagala, ali samo ako je dužniku neophodno za život.

Video: Zavirite u hram vina: Služe vas roboti somelijeri dok vam preporučuju vino po vašem raspoloženju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Netko

    19. jun 2021 | 12:17

    Ako je to ponuda sto plene izvršitelji ljudima,daleko im lepa kuća,na tuđoj muci sreće nema !

  • Laza

    19. jun 2021 | 18:57

    Hvala vam takvoj ponudi, krčmite tuđi znoj!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>