• 0

Dostavili joj stotine paketa koje nikada nije naručila: Kuća zatrpana, ne zna šta će s njima

Prvo je krenuo paket po paket, a onda i čitave palete

  • 0
amazon dostava

Foto: Shutterstock

Već nekoliko dana traje borba jedne porodice iz grada Bufalo na čija vrata dolaze paketi silikonskih umetaka za maske za lice, od nepoznatog izvora.

Lilijen Kanan, majka četvoro dece i preduzetnica prvo je u lokalne, pa potom i svetske medije, dospela zbog vrlo neobičnog slučaja dostave paketa na pogrešnu adresu. Naime, početkom nedelje na njena vrata počeli su da stižu paketi s Amazona koje nije naručila, i to prvo jedan za drugim, pa potom i na paletama i na velikim dostavnim kamionima.

Stotine paketa zatrpale su njenu kuću, lokalni mediji su preneli priču, a svakim danom ona je bivala sve bizarnija. Otkrilo se, naime, da su paketi dolazili iz nepoznatog izvora, te da svi do jednog imaju isti sadržaj – gospođa Kanan je, naime, dobila desetine hiljada silikonskih umetaka za maske za lice. Svi paketi adresirani su na njenu adresu, ali ne i na njeno ime, a čak ni Amazon ne može da otkrije odakle su poslati(?!). Samim tim ona je postala i vlasnica neželjenih paketa i umetaka za maske.

 

Budući da nije znala šta bi s njima, a pravi vlasnik ili onaj ko ih je poslao se nisu javili, odlučila je da ih donira. Ovi umeci došli su joj u veličini za odrasle i decu, a služe tome da se pod maskom za lice lakše diše i govori, ili da maska ne razmaže ruž za usne. Na kraju je uz pomoć Amazonove podrške kupcima uspela da zaustavi dostavu još više od hiljadu paketa koji su bili na putu k njoj, a ove postojeće dogovorno će donirati dečjim bolnicama u obliku "uradi sam svoju masku" setova.

Video: Ko je Džef Bezos, a ko njegov naslednik?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>