• 0

Kako da postanete najbolji ortak kod kojeg se gledaju tekme ovog leta

Nije samo bitno gde kupujete, šta i kako, već i način na koji plaćate

  • 0
Onlajn kupovina je doživela bum ove godine

Foto: Shutterstock

U proteklih godinu dana, kada smo se i u našoj zemlji suočili sa korona virusom, naučili smo kako je to poslovati i živeti van zone komfora. Prilagodili smo se novim trendovima, novim načinima obavljanja svakodnevnih aktivnosti ali i plaćanja.

Tako smo zadržali dobru naviku da plaćamo karticama i u ovim nedeljama kada korona prolazi. A koliko je su te naizgled, sitnice važne, i lično sam se uverio - ništa se ne podrazumeva u životu, i olako smo shvatali druženja s prijateljima, zagrljaje, odlazak u kupovinu, prevoz...

Od nekoga ko je sve radio "peške", kupovao u prodavnicama i nosio novčanike (iste i gubio), postao sam sjajan ortak koji najbrže organizuje okupljanje, pogađate - svi radije dolaze kod mene u goste. Ovih dana naročito. 

Fudbal je trenutno najvažnija reč u muškom razgovoru, i da, to je onaj period kada smo u stanju sate i sate da provodemo ispred TV ekrana.

Kao i kada je svaka važna utakmica, moj dom postaje pravi mali stadion - drugari, piće, klopa i utakmica, sve je tu.

Međutim, ono što je ove godine drugačije, jeste da ne mrdam iz stana. Bukvalno. I to mi mnogo štedi vreme i energiju ali i brigu.

Postalo mi jasno da ne moram da "trknem" u obližnji kiosk hrane, čekam u redu i cupkam dok naručujem hranu, a zapravo prolaze minuti i plus usput razmišljam šta od pića treba da ponesem.

Važno mi je da provedem što manje vremena u organizaciji okupljanja, da što sigurnije i brže obavim kupovinu, a dobio sam i razne pogodnosti, poput beneficija kada sipam gorivo prilikom čega uglavnom koristim Drive.Go. Muškarci drugačije funkcionišu od žena, mi ne pravimo spiskove i dobro je da imamo da zapamtimo što manje stvari. Meni to polazi za rukom sa tri -četiri imena važnih kompanija. 

Otkako je počelo prvenstvo koje svi pratimo na SBB-u, namirnice kupujem u obližnjem Maxi marketu, platim ih na pultu koji omugaćva plaćanje karticama kako bih što pre završio, a ako nemam vremena, hranu isključivo naručujem preko Maxi online, ili odaberem kompletan obrok putem Glovo aplikacije i naravno, opet mi treba samo Visa kartica. Pritom, svi oni imaju premium ponude za korisnike svih Visa kartica kada se odlučite za online plaćanja.

Shvatio sam koliko je važan način na koji plaćam. Dva klika i zaboravim na to dok se ne čuje zvono na vratima. Nema gužve, nema trke, nema stresa. Mnogo je lakše, brže i sigurnije.

Tako mogu da se posvetim navijanju, tu adrenalina ne manjka.

Za one koji su bili skeptični kao ja ranije, uvek potražite znak Visa Secure ili Verified by Visa, koji potvrđuje da su i banka i trgovac u sigurnom okruženju koji obezbeđuje kompanija Visa.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>