• 10

Stala s radom aplikacija Crypto lift u Beogradu: "Oduzeli su nam vozilo, scene su bile kao iz filma"

"Uložena je žalba na protiv ustavno oduzimanje vozila, očekujemo razrešenje situacije u narednih par meseci i presudu u našu korist", kažu za naš portal

  • 10
Crypto lift

Foto: Crypto lift

Aplikacija Crypto lift obavestila je svoje klijente da mora da stane sa radom. Toj kompaniji je oduzeto vozilo, a kako kažu za naš portal uložena je žalba i očekuju razrešenje situacije u narednih nekoliko meseci. 

Iz kompanije navode da je odluka "selektivno primenjivanje zakona", a da je sam događaj podsećao na scene iz nekog holivudkog filma.

- Da svaka dobra ideja ima trnovit put od anonimnosti do uspeha nije izuzetak ni sa Crypto Liftom. Kako navode, vozilo je uklonjeno zbog obavljanja javnog prevoza putnika - bez nagoveštaja crna "škoda" je preprečila put našim članovima iz kojeg su izleteli i izvukli naše članove iz vozila - navodi za Telegraf Biznis Srboljub Dragišić, jedan od osnivača Crypto lifta.

Kako ističe, CRYPTO LIFT je udruženje građana koje ne obavlja prevoz, niti prevoz putnika, niti javni prevoz putnika, a navode i da nisu jedini koji posluju po istom sistemu. 

- Javnost je više nego upućena u dešavanja oko inovativnih aplikacija kao što je to CRYPTO LIFT APP. Što i govori sama činjenica da je svakodnevno sve više pristalica našeg udruženja građana. Moramo da istaknemo da je to "udruženje građana" jer očigledno, pojedini to ne znaju pa mešaju definiciju udruženja i javnog prevoza - rekao nam je on.

Podseća da udruženje postoji od prošle godine i okuplja ne samo zaljubljenike u blokčejn tehnologiju, već i one koji nemaju apsolutno nikakvih saznanja o tome a voleli bi da znaju nešto više.

Crypto lift

Foto: Crypto lift

- Svako ko instalira našu mobilnu aplikaciju i prihvati uslove korišćenja automatski dobija člansku kartu i postaje član istoimenog udruženja. Jasno je da upadamo u oči jer svojim članovima pružamo nove mogućnosti. Kao što su opcije deljenja usluge sa drugim članom i umanjenje troškova za do 40%, mogućnost plaćanja kriptovalutama, najavili smo integraciju kripto menjačnice u aplikaciju i naš kripto novac a uz to i mogućnost plaćanja putem naše app na svim prodajnim mestima. Kao i to što smo apsolutno pet friendly udruženje - kaže nam Dragišić.

Navodi nam i da svakodnevno raste broj pristalica udruženja, a trenutno dobijaju desetine poruka i poziva ljudi koji su razočarani privremenom obustavom pružanja usluga.

- Uložena je žalba na protiv ustavno oduzimanje vozila, očekujemo razrešenje situacije u narednih par meseci i presudu u našu korist u koju ne sumnjamo.

Uveravamo vas da je prekid u radu privremen i da u ovoj pauzi radimo bez stajanja na ispunjenju obećanja koje smo dali - rekao nam je Dragišić.

Video: 5 najskupljih namirnica koje prosečni domaćini teško mogu da priušte

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    24. jun 2021 | 16:04

    E Srbijo... Posle kažu bela kuga, odlivi mozgova, mortalitet itd. Kako mladi drugačije da reaguju na nejednak tretman pred zakonom i institucijama osim da odu negde u civilizaciju. Postali smo licemerno društvo kukavica. Doslednost institucija ko u pripovetci 'Ero i Kadija'... Ovo je jasna poruka za svakog ko ima i gram preduzetnickog duha i klikera da ovde zakoni vaze i ne vaze po potrebi odredjenih klasa drustva. Što su ovi momci drugačiji od car:go osim sto nisu u srodstvu sa političarima? Sramota!!!

  • 🤣🤣🤣

    24. jun 2021 | 12:34

    Pa zar ćeš ti inovativni jado da smetaš prvom inovativnom i uzimaš njegov mukom stečen nelegalni profit otet od države i legalnih prevoznika.Pa malo si se preračunao....predji ti na hibridnu dostavu to ti je pametnije.

  • Doktor

    24. jun 2021 | 12:17

    Pa gde ste vi rodjaci posli? Ne mogu svi da budu neprofitne organizacije :)

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>