• 0

Morgan čejs ne odustaje od sportskog biznisa: Kupili su Kraft da bi zarađivali od karata

Klijenti kompanija KAGRuključuju između ostalih Nacionalnu fudbalsku ligu, timove iz glavnih američkih sportskih liga kao i fakultetske atletske programe

  • 0
kredit, novac, pare, vreme, rokovi, banka, pozajmica

Foto: Shutterstock

Sektor za upravljanje imovinom i bogatstvom američke banke JP Morgan Čejs& Co preuzeo je udeo u Kraft Analitiks Grupi (KAGR), saopštila je danas kompanija za analitiku podataka koja je fokusirana na sport.

Finansijska vrednost akvizicije nije obelodanjena, prenosi Rojters.

Klijenti kompanija KAGR, u vlasništvu Roberta Krafta, koji je i vlasnik Nju Ingland Patriotsa, uključuju između ostalih Nacionalnu fudbalsku ligu, timove iz glavnih američkih sportskih liga kao i fakultetske atletske programe.

Ovim ugovorom, JP Morganova jednica upravljanje bigatstvom želi da iskoristi ogromnu bazu podatka koji proističe od prodaje karata i legalnih sportskih kladionica kako bi unapredila ponudu usluga za svoje klijente.

- Vlasništvo u sportskoj oblasti je kapitalno intenzivno, a specijalizovana analitika je od suštinskog značaja u procesu dogovaranja poslova - rekla je izvršni direktor ove jedinice Mari Kalahan Erdoes.

Video: Sve što niste znali o platnim karticama

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>