• 0

Jedan mladić probudio se kao milijarder zbog zbrke s kripto-valutama: Prijavio grešku, nisu uvažili

Čak i kada je prijavio grešku, iznos je danima posle nastaviod da se povećava

  • 0
kriptovalute

Foto: Pixabay

 

Zamislite da odlazite na spavanje kao i svaka prosečna osoba a onda se ujutro probudite kao milijarder. Učenik medicinske škole, Kris Vilijamsen, iz Džordžije probudio se i ustanovio da je 20 dolara koje je uložio u kriptovalutu Rocket Bunny eksplodiralo na bilion dolara zbog kvara na aplikaciji za razmenu kriptovaluta Coinbase, tako da, na žalost, svotu neće moći da unovči.

Kada je prošle nedelje, kao i svog jutra, proveravao svoju investiciju, video je da je narasla na 1.189.313.417.915,16 dolara. Kada je pokušao da premesti novostečeno bogatstvo u drugu digitalnu valutu, pokazalo se da je cena znatno niža. Iz Coinbase su potvrdili da je stanje pogrešno i da će ispraviti iznos.

Kriptovaluta je na tržištu od skoro

 

Opisana kao evolucijski korak u decentraliziranim finansijama, nova kriptovaluta Rocket Bunny je na tržište stigla nedavno, a nudi jedinstveni pristup kriptovalutama, gde je jedan posto od četiri posto brzine transakcije, izgoreo. Izgaranje kriptovaluta uklanja tokene iz dostupne ponude, povećavajući relativnu oskudicu.

 

- Kako se volumen povećava, izgorena količina raste logaritamski što na kraju dovodi do eksponencijalnog smanjenja ponude - piše ne web stranici kompanije. -To znači sve ređu ponudu Rocket Bunnyja dok će vaše bogatstvo rasti -

Poslovni model Rocket Bunny došao je u ključno vreme na kripto tržištu jer je bitkoin ponovo počeo da pada. Iako je mislio da će platforma za razmenu kriptovaluta brzo promeniti naduvano stanje, Vilijamson je bio iznenađen kada je video da se iznos zapravo povećava u danima nakon otkrića početne greške.

Predstavnik Coinbase rekao je da Vilijamsonov nalog nije zaključan, ima pristup ali ne kažu kada će se stanje vratiti u normalu. S druge strane, Vilijamson je realan i zna da se radi o grešci, ali je začuđen što je od Coinbase dobio samo mlaki odgovor da istražuju suludi iznos uzrokovan kvarom.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>