• 0
 ≫ 

Payoneer danas ulazi na Nasdaq berzu: "Ovo je naš najznačajniji trenutak do sada"

 ≫ 

Kompanija je osnovana sa idejom da tehnologija i internet transformišu trgovinu

  • 0
payoneer, Saša Suša Foto: Privatna arhiva

Danas kompanija Payoneer ulazi na berzu Nasdaq, što je potvrdio i Nikola Mehandžić na LinkedIn-u, inače novi Business Development direktor u kompaniji, koji je na toj poziciji od 1. marta tekuće godine.

Reč je o globalnoj platformi za plaćanja i e-trgovinu koja pomaže rast miliona digitalnih firmi širom sveta

"Ovo je do sada najznačajniji trenutak na našem putovanju da osnažimo preduzetnike, firme i tržišta koji posluju globalno, da ostvare svoj potencijal i ugrabe jednu od beskrajnih mogućnosti novog uzbudljivog sveta", napisao je Mehandžić i dodao:

"Hvala Vam što ste do sada imali poverenje u nas, dajući nam svrhu poslovanja i smisao onome što radimo. Put pred nama ćemo nastaviti zajedno sa milionima klijenata i partnera širom sveta za koje ćemo i dalje da osmišljavamo, projektujemo i inspirišemo univerzalnu budućnost trgovine."

Kako smo pisali u martu, novi Business Development direktor Payoneer-a, zadužen za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, radiće na razvoju novih proizvoda za poslovnu zajednicu, povećanju broja korisnika, pružanju lokalizovane, visokokvalitetne podrške kupcima i osnaživanju lokalne infrastrukture globalnim rešenjima za plaćanja.

Video: Evo ko su najbogatije žene na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>