• 2
 ≫ 

Svetski kongres mobilne telefonije: Ovo je najbolji pametni telefon

 ≫ 

Nagrade priznaju hardver, softver i usluge koje pokreću inovacije

  • 2

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pobednik je u kategoriji najboljih pametnih telefona na Svetskoj dodeli nagrada za mobilne telefone na Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) za 2021. godinu. Godišnje nagrade GLOMO priznaju hardver, softver i usluge koje pokreću inovacije unutar industrije mobilnih telefona širom sveta.

Na svečanoj dodeli nagrada održanoj 30. juna, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G proglašen je za najbolji pametni telefon u prethodnoj godini. Ovaj pametni telefon poseduje kameru profesionalnog kvaliteta i svetli inteligentni ekran najbolji je izbor za korisnike koji su zainteresovani da naprave sjajne i detaljne fotografije. Takođe, ovaj pametni telefon je i prvi uređaj u seriji S koji omogućava korišćenje olovke S Pen za unapređenu produktivnost korisnika. Uz sve ove karakteristike koje su upakovane uz elegantan dizajn Samsung Galaxy S21 Ultra 5G predstavlja najbolje od Samsung inženjerstva.

- Ovo je najbolji Android pametni telefon koji je Samsung do sada napravio, sa velikim brojem karakteristika, neverovatnim ekranom AMOLED, najboljim kamerama, i još mnogo toga. Ovaj sveobuhvatani telefon i zaslužuje da bude pobednik u kategoriji najboljih pametnih telefona u 2021. godini - izjavio je stručni žiri.

U užem izboru u istoj kategoriji bio je i telefon Samsung Galaxy S20 FE koji je odlične karakteristike obožavalaca vodećeg telefona Galaxy S20 ponudio još većem broju korisnika, uključujući neverovatnu kameru na bazi veštačke inteligencije i lepi ekran Infinity-O 120Hz.

- Imajući u vidu da potrebe korisnika postaju sve raznovrsnije i sve dinamičnije, mi smo posvećeni putu na kome ćemo razvijati uređaje koje će korisnici širom planete da obožavaju. Samsung ima dugu i ponosnu prošlost kao pokretač inovacija i naš je cilj da ponudimo usluge koje zadovoljavaju potrebe naših korisnika sada i u budućnosti - rekla je Stephanie Choi, viša potpredsednica Samsunga i rukovodilac sektora za marketing i mobilne komunikacije u biznisu u kompaniji Samsung Electronics.

- Imajući u vidu izazove sa kojima smo se svi suočavali u poslednjih 15 meseci, sada je najvažnije da se ujedinimo i da zajedno prepoznamo neverovatnu inovaciju i genijalnost koje oblikuju našu industriju, ali i pozitivno utice na svet oko nas - zaključio je John Hoffman.izvršni direktor GSMA Ltd.

Video: Roboti neće ukrasti poslove, u Srbiji školujemo kadar koji će biti spreman za budućnost

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>