• 1

Ako želite da znate šta Bezos sledeće sprema, dovoljno je da pogledate njegov Instagram

Osnivač Amazona i najbogatiji čovek sveta nedavno se fotografisao sa glumcem Dvejnom Džonsonom i time nam nagovestio nove poslovne planove...

  • 1
Džef Bezos, Jeff Bezos  Dvejn Dzonson Dwayne Johnson

Foto: Instagram/jeffbezos

Čini se da je Džef Bezos ovih dana nešto aktivniji na Instagramu. Nakon posta o planiranom putovanju u svemir i onom koji je posvetio ocu, pre nekoliko dana je objavio i fotografiju sa slavnim glumcem Dvejnom Džonsonom.

Njih dvojica poziraju pored mora i donose nam nove, lepe vesti o zajedničkoj saradnji. Kako smo nedavno pisali, najbogatiji čovek na planeti rešio je da uđe u svet filma, te je tako Amazon kupio studio "MGM".

Bezos (57) koji sutra zvanično napušta tron Amazonaovom fotografijom je najavio novi filmski ugovor za Amazon Studios. Amerikanac želi više da se posveti strimingu, ali svakako ostaje najveći akcionar uspešne kompanije za e-trgovinu, kao i izvršni predsednik.

Na mestu izvršnog direktora menja ga dugogodišnji prijatelj i saradnik Endi Džesi.

Bezos definitivno ima nove "paklene" planove i ideje, vezane kako za film i umetnost, tako i za svemir, odnosno e-vozila. Time će dodatno parirati Ilonu Masku, osnivaču Tesle. Kako piše Rojters, Džef stoji iza startapa električnih pikap kamioneta koje proizvodi Rivian.

Dvejn Džonson je takođe, na svom Instagram nalogu, podelio istu fotograiju sa Bezosom uz opis:

"Jedan od nas diplomirao je Summa Cum Laude na Prinstonu, a drugi je jednom pitao svog profesora krivičnog prava da li bi mogao da mu "doda nekoliko odgovora", kako bi mogao da garantuje A (najbolju ocenu) na položenom ispitu".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by therock (@therock)

 

Podsećamo i da je biznismen uložio milijarde dolara u svoju kompaniju za istraživanje svemira, Blue Origin, a aktuelna vest je i da sa sobom u kosmos vodi stariju ženu, od 82 godine, kojoj je pre mnogo decenija uskraćena mogućnost da postane pilot.

Video: Ko je Džef Bezos, a ko njegov naslednik?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>