• 4

Nadalova jahta od 5 miliona evra dobila prestižnu nagradu: Čist luksuz plovi morem oko Ibice

Jahta koju poseduje španski sportista dobila je nagradu "Best of the Best award", luksuznog lajfstajl magazina "Robb Report"

  • 4
Nadal Jahta Foto: Sunreef viaThe Grosby Group / Grosby Group / Profimedia, AP/Tanjug

Španski teniser Rafael Nadal ovih dana uživa na Ibici, u svojoj pompeznoj jahti koju je platio čak 5 miliona evraKako se navodi, ovom jahtom je častio sebe 2019. godine. Inače, omanje ostrvo Ibica koje pripada Balearskim ostrvima, okruženo je kristalno čistom vodom Sredozemnog mora.

Preuzimanje sadržaja bez postavljanja linka ka originalnom članku nije dozvoljeno https://odmorplus.com/spanija-ostrvo-ibica-za-letovanje-plaze-saveti-za-putovanje/

- Još kao dete voleo sam da budem stalno na vodi. Ni o čemu ne razmišljaš, voziš džet ski, družiš se sa porodicom i prijateljima - rekao je Španac svojevremeno.

Sada je nova vest da je Nadalova jahta sa šest spavaćih soba, dve terase, garažom za džet ski i bazenom, proglašena za jednu od najboljih na svetu. Inače, bogataši širom sveta sve više se utrkuju čiji brod je veći, lepši, luksuzniji, a u tome umnogome prednjači Džef Bezos.

Jahta koju poseduje španski sportista dobila je nagradu "Best of the Best award", luksuznog lajfstajl magazina "Robb Report". Jahta Sunreef Great White ima oko 24 metra u dužini.

Glavna paluba se može podesiti na više načina, zavisno od potreba za ručavanjem, različitim sedištima, kuhinjom otvorenog tipa i šankom. U nastavku pogledajte kako izgleda impozantna jahta slavnog tenisera.

Glavni apartman, koji se takođe nalazi na glavnoj palubi, nudi pogled na more, kao i na prirodno svetlo zahvaljujući. Ima sopstveno kupatilo sa tušem, prostrani ormar i radni sto. Postoje četiri kabine za goste i dve kabine za posadu, a u jednom momentu da njoj može boraviti do 12 gostiju.

Kako smo pisali u maju, brokeri kažu da je 2020. godine prodato više jahti nego ikada ranije. I najbogatiji čovek sveta počastio se novim plovilom od 127 metara, a gradi ga firma "Oceanco" u Holandiji.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    6. jul 2021 | 14:13

    Време награда на спортском терену је прошло и сад је време да ужива у резултатима које је постигао...

  • darko

    6. jul 2021 | 15:02

    Pametan čovek uživa, ne određujemo tata šta da kupuje.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>