• 0
 ≫ 

"Ovo su vremena posebnih iskušenja, svi smo spremni da se dodatno angažujemo da se poslovi obezbede"

 ≫ 

Bogoljub Karić je na svom Fejsbuk profilu najavio da nastavlja sa svojim poslovnim obavezama

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić objavio je na svom Fejsbuk profilu da se vraća sa odmora i da nastavlja sa svojim poslovnim obavezama, savetujući da svi moramo uložiti napor kako bismo prevazišli situaciju sa virsom korona.

"Dragi moji, posle kraćeg odmora nastavljamo sa poslovnim obavezama i putovanjima. Čekaju nas mnoge obaveze pa su sa nama pošli i naši dugogodišnji saradnici. U uslovima kada se virus korone ponovo širi, moramo da budemo potpuno sigurni da možemo bezbedno da putujemo i sa sobom nose poseban rizik. Zato smo svesni koliko napora moramo više da napravimo da bi efekti bili isti ili slični. Ovo su vremena posebnih iskušenja i svi smo spremni da se dodatno angažujemo da se poslovi obezbede i omogući posao za mnoge porodice koje rade u našim kompanijama", napisao je Karić.

On je na kraju dodao da mu to predstavlja poseban motiv u radu.

"To je poseban motiv za mene i moje saradnike, posebna energija koja nas održava da se borimo sa istim žarom kao i pre nekoliko decenija kada smo počinjali. Upornost i volja uvek donose rezultat, pa nikada ne razmišljamo da se pred problemima i poteškoćama povlačimo. Takav princip i stav neminovno rađa uspeh. Čuvajte porodicu i naravno prijatelje u ovim vremenima, samo zajedno svi možemo da pobedimo sve prepreke. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić", naveo je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>