• 0

Ikea upozorava građane Srbije: "Nagradna igra nije naša, ne šaljite svoje podatke"

I Pošta Srbije je nedavno imala neprijatnu situacija s lažnim kuririma...

  • 0
ikea Foto: Pixabay

Sajber incidenti maltene su postali svakodnevica na globalnom nivou, a u prevare s novcem nisu uključeni samo giganti i svetske kompanije, već i njihovi potrošači.

"Društvenim mrežama kruži lažna nagradna igra koja nije u organizaciji kompanije IKEA Srbija", osvanulo je danas na zvaničnom Fejsbuk profilu švedskog diva.

Kako se dalje navodi:

"Zamolili bismo te, da nikome ne šalješ svoje lične podatke zbog moguće zloupotrebe. Sve informacije o pogodnostima za kupce možeš da saznaš isključivo na našim zvaničnim stranicama, na našem veb-sajtu ili pozivom naše službe za kupce".

Broj telefona je: 011/7555-444

Podsećamo, nedavno je izdato i upozorenje vezano za lažne kurire, odnosno Pošta Srbije je obavestila građane o novom pokušaju zloupotrebe obeležja i imena tog preduzeća. 

Reč je o nepoznatim licima koja se lažno predstavljaju kao kuriri Post-ekspresa ili drugih kurirskih službi, i idući od vrata do vrata - pokušavaju da građanima uruče pošiljke, uz naplatu određenog iznosa.

Video: BusPlus ide u istoriju: Nova kartica za javni prevoz od danas u prodaji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>