• 0

Weekend media festival se vraća u Rovinj

Ovog septembra svi putevi opet vode u Rovinj

  • 0
Weekend Media Festival

Foto: Weekend Media Festival

Događaj koji privlači i ujedinjuje sve one koji su zainteresovani za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svetu – Weekend Media Festival, vraća se u velikom stilu i ove će se godine održati od 23. do 26. septembra u Rovinju. 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala vraća se u prostore stare Fabrike duvana te će pod sloganom „I love Weekend“ slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Glavni festival medijske industrije na kojem se stvaraju nove, kreativne ideje u svakom svom rovinjskom izdanju odabir je više od 6.000 stručnjaka, predavača, panelista, posetilaca, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele saznati novosti iz industrije, podeliti svoja iskustva i uspešne prakse i prokomentarisati nove i dolazeće trendove.

Na tradicionalnom mestu održavanja, uz samu rovinjsku obalu, festival će trajati tri dana te će, uz zanimljive panele i diskusije, biti zagarantovana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mera koje će garantovati bezbednost svim učesnicima i gostima.

S danom najave novog WMF-a započinje i prodaja Early bird ulaznica, po najpovoljnijim cenama koje su rezervisane samo za period od 7. do 13. jula!

Video: Naličje operacije Bugatti-Rimac: Nemci kontrolišu većinski paket hrvatske kompanije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>