• 0

Dragomir Karić posetio čuvenu Sremsku kulenijadu u Erdeviku

On je na štandovima razgovarao sa brojnim izlagačima o načinu unapređenja proizvodnje, ali i mogućnostima da pomogne malim i srednji proizvođačima oko plasmana njihovih proizvoda na tržište Evroazijske unije

  • 0
Dragomir Karić

Printscreen/Youtube/ KARIC company family

Narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije– BK Dragomir J. Karić posetio je sa svojim saradnicima manifestaciju Sremska kulenijada, koja je po 22. put održana u Erdeviku.

On je na štandovima razgovarao sa brojnim izlagačima o načinu unapređenja proizvodnje, ali i mogućnostima da pomogne malim i srednji proizvođačima oko plasmana njihovih proizvoda na tržište Evroazijske unije.

Gosti iz cele Srbije su pored kvalitetne hrane imali priliku da uživaju i u bogatoj ponudi crvenih i belih vina. Pored kulena degustirali su se i slaninica, kobasice, prštuta, šunka, čvarci, sirevi i peciva i razne đakonije koje su mamile mnogobrojne posetioce. Duh srpske tradicije i bogatstvo naše kulture igrom i pesmom dočarali su i članovi brojnih kulturno-umetničkih društva, čiji su nastupi ispraćeni ovacijama.

Ovogodišnjoj Sremskoj kulenijadi prisustvovali su premijerka Ana Brnabić i ministar unutrašnjih poslova Aleksadnar Vulin.

Premijerka je uručila nagrade apsolutnim pobednicima 22. Sremske kulenijade u proizvodnji kulena u uzanom omotaču Milanu Kabiću iz Šida i pobedniku u proizvodnji kulena u prirodnom omotaču Emiliji Jeremić iz Martinaca.

Organizatori ove tradicionalne manifestacije su Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga, Opština Šid predvođena predsednikom Zoranom Semenovićem i Mesna zajednica Erdevik.

Karića i njegove saradnike na svom imanju ugostosto je i njegov kolega narodni poslanik dr Milorad Mijatović sa porodicom. Prisutni gosti i ostale kolege poslanici tom prilikom složili su se da je potrebno raditi na očuvanju porodičnog biznisa.

Domaćin poslaniku Kariću bio je predsednik Sremskog okruznog odbora Pokreta Snaga Srbije –BK Zoran Kričković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>