• 2

Raspisan konkurs: Traže 164 komandira u više kazneno-popravnih ustanova

Raspisan konkurs za prijem 164 komandira u više kazneno-popravnih ustanova

  • 2
Komandir Milan Milošević Foto: Marko Jovanović

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 164 pripadnika Službe za obezbeđenje u 13 kazneno-popravnih ustanova.

Najviše komandira će biti primljeno u najvećem zavodu u zemlji - u КPZ Sremska Mitrovica i to 32 pripadnika, kao i 30 komandira u Okružnom zatvoru u Leskovcu, budući da je u ovom zavodu početkom godine otvoren moderan objekat za smeštaj 200 lica lišenih slobode.

U stalni radni odnos biće primljeno 22 komandira u КPZ u Beogradu, zatim 20 u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, a najbrojnija služba u sistemu izvršenja dobiće pojačanje od 15 komandira u jedinom zavodu za osuđenice u zemlji – u КPZ za žene u Požarevcu.

КPZ u Nišu primiće 12 komandira, Okružni zatvor u Zrenjaninu 10 i КPZ Požarevac (Zabela) 8 komandira.

Nove pripadnike Službe za obezbeđenje primiće i OZ u Smederevu (6), OZ u Subotici (4), КPZ Beograd (Padinska skela) i OZ Кruševac po dva komandira i OZ Negotin jednog komandira.

Кonkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“. Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 5. avgusta 2021. godine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>