• 2

Raspisan konkurs: Traže 164 komandira u više kazneno-popravnih ustanova

Raspisan konkurs za prijem 164 komandira u više kazneno-popravnih ustanova

  • 2
Komandir Milan Milošević

Foto: Marko Jovanović

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 164 pripadnika Službe za obezbeđenje u 13 kazneno-popravnih ustanova.

Najviše komandira će biti primljeno u najvećem zavodu u zemlji - u КPZ Sremska Mitrovica i to 32 pripadnika, kao i 30 komandira u Okružnom zatvoru u Leskovcu, budući da je u ovom zavodu početkom godine otvoren moderan objekat za smeštaj 200 lica lišenih slobode.

U stalni radni odnos biće primljeno 22 komandira u КPZ u Beogradu, zatim 20 u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, a najbrojnija služba u sistemu izvršenja dobiće pojačanje od 15 komandira u jedinom zavodu za osuđenice u zemlji – u КPZ za žene u Požarevcu.

КPZ u Nišu primiće 12 komandira, Okružni zatvor u Zrenjaninu 10 i КPZ Požarevac (Zabela) 8 komandira.

Nove pripadnike Službe za obezbeđenje primiće i OZ u Smederevu (6), OZ u Subotici (4), КPZ Beograd (Padinska skela) i OZ Кruševac po dva komandira i OZ Negotin jednog komandira.

Кonkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“. Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 5. avgusta 2021. godine.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke