• 0

Vučević: Novi Sad pomaže sugrađankama da započnu biznis. Deo novca već podeljen, nastavljamo dalje

Znamo koliko su žene preduzimljive i vredne, znamo koliko strasti i žara ulažu u poslove kojima se bave, ali znamo da im često nije lako da pokrenu posao, posebno danas, u vreme pandemije - rekao je Vučević

  • 0
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada

Miloš Vučević / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Grad Novi Sad nastavlja da pomašeže nezaposlenim sugrađankama tako tako što je pripremio novčanu pomoć za one koje žele da pokrenu sopstveni biznis, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Miloš Vučević.

- Znamo koliko su žene preduzimljive i vredne, znamo koliko strasti i žara ulažu u poslove kojima se bave, ali znamo da im često nije lako da pokrenu posao, posebno danas, u vreme pandemije - rekao je Vučević.

 

- Zbog toga, Grad Novi Sad i ove godine nastavlja da pomaže ženama sa skoro 15.000.000,00 dinara, tako da su 52 nezaposlene sugrađanke dobile između 250.000 i 300.000 dinara za započinjanje sopstvenog biznisa.

Sigurni smo da će u vrednim ženskim rukama ovaj novac brzo naći pravu primenu, da će se "obrnuti" i "oploditi" i želimo im uspeh u poslu, a obećavam da će se ovakve akcija nastaviti i u budućnosti - napisao je gradonačelnik Novog Sada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>