• 0

Ako ste kupili Maxim ormar, kontaktirajte Emmezetu: Vrši se zamena vrata iz bezbednosnih razloga

Kompanija ističe da su im bezbednost i kvalitet njihovih proizvoda prioritet

  • 0
emmezeta

Foto: Slobodan Gošić

Sigurnost i zadovoljstvo kupaca kompaniji Emmezeta su najbitniji, zato pozivaju sve koji su u njihovim prodavnicama kupili ormar Maxim (kodovi 627958, 627959,627960), u periodu od oktobra 2020. do juna 2021. godine, da ih kontaktiraju, kako bi dogovorili zamenu vrata ormara.

"Zbog primljenih informacija da ogledalo na navedenom modelu ormara klizi, odnosno spušta se, molimo kupce da iz sigurnosnih razloga i predostrožnosti provere ogledalo na vratima ormara. Ukoliko primetite pomeranje ogledala i odstupanja ogledala u odnosu na stanje kada je ormar kupljen, kontaktirajte nas u bilo kom trenutku kako bismo dogovorili zamenu vrata. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti", saopšteno je.

Emmezeta ističe da su im "bezbednost i kvalitet njihovih proizvoda prioritet, te da je preventivna i brza reakcija po prijemu upozorenja važna, kako bi se predupredile potencijalne neugodnosti".

Za više informacija kontaktirajte kompaniju na broj telefona 011 22 59 211 ili na mejl adresu c.operater@emmezeta.rs.

Video: Nisu priče iz 1001 noći, ali platiš 1000 evra za noć: Dobiješ luksuzni šator i spavaš ko sultan

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>