• 5

Banca Intesa Mastercard® Platinum kreditna kartica - simbol prvoklasnog servisa

Korisnike ove prestižne kartice do 30. juna 2022. godine očekuje i potpuno besplatno korišćenje dve inovativne digitalne usluge

  • 5
banka intesa mastercard

Foto: Promo

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom Mastercard obogatila svoj kartičarski portfolio Mastercard® Platinum kreditnom karticom, najekskluzivnijom platnom karticom na tržištu Srbije.

Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa, jer je kreirana na način da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata. Među njima se izdvajaju: usluga ličnog konsijerža koji je korisnicima kartice na raspolaganju 24 časa dnevno 7 dana u nedelji kao pomoć u rešavanju upita širokog opsega, flight delay pass za ulazak u VIP salone, pristup internetu širom sveta, odložena plaćanja do 24 rate bez kamate i posebni popusti i pogodnosti. Posebno smo samo za korisnike Banca Intesa Mastercard Platinum kreditne kartice, po prvi put omogućili da pored nabrojenih privilegija, odaberu i jedan od posebnih lokalnih benefita: FitPass članarinu za sve koji žele da se rekreiraju, ljubiteljima skijanja Skipass propusnicu za skijališta na Kopaoniku, kao i besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala.

-Kako bismo išli u korak sa potrebama i očekivanjima klijenata, kao dugogodišnji lider i banka koja postavlja standarde u poslovanju na tržištu Srbije, u saradnji sa Mastercard ponudili smo našim klijentima unapređene usluge i superiorne pogodnosti koje prate njihov moderan životni stil. Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica dizajnirana je tako da odgovori svim zahtevima klijenata kroz spektar prestižnih usluga, pružajući im u isto vreme jednostavnost, sigurnost i brzinu bezgotovinskog načina života - izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

- Sinonim za Mastercard su neprocenjiva iskustva i drago mi je što smo sa našim dugogodišnjim partnerom, Banca Intesa, korisnicima ponudili jedno prestižno i veoma praktično rešenje za bezgotovinska plaćanja kakva je Banca Intesa Mastercard Platinum kartica. Pored pristupa neprocenjivim iskustvima na platformi Priceless.com i brojnim pogodnostima vezanim za putovanja, korisnici ove kartice mogu da se oslone i na Apple Pay mobilna plaćanja, tako da na raspolaganju imaju multifunkcionalni proizvod koji na najbolji način spaja atraktivnost, praktičnost i sigurnost i prilagođava ga digitalnom dobu - rekla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica namenjena je korisnicima koji često putuju, jer im je na raspolaganju usluga konsijerža, pouzdanog tima profesionalaca uvek spremnih da brzo i efikasno pronađu rešenje za upite koji se odnose na svakodnevni život, slobodno vreme, razonodu i putovanja 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored toga, u slučaju kašnjenja leta duže od 1h, za korisnika kartice i dodatne tri osobe koje putuju sa korisnikom, na raspolaganju je pristup u preko 1100 VIP aerodromskih salona širom sveta. Uz Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnu karticu klijenti imaju mogućnost neograničenog pristupa internetu na preko milion hotspot tačaka na svetu, kao i tokom odabranih avionskih letova za najviše četiri uređaja. U bilo kom slobodnom trenutku, u 30 gradova širom Srbije, svi korisnici kartice se mogu oprobati u 70 različitih sportskih disciplina uz FitPass članarina ili iskoristiti SkiPass propusnice u trajanju od po 3 dana vikenda, u periodu petak – nedelja, tokom pojedinačne skijaške sezone na skijalištu na Kopaoniku. Dodatno za sve ljubitelje sporta na raspolaganju je Arena Cloud - Gold paket koji omogućava koriščenje Arena Sport kanala, kao i pristup velikom broju ostalih TV kanala i naslovima iz video kluba.

Dodatno, korisnike ove prestižne kartice do 30. juna 2022. godine očekuje i potpuno besplatno korišćenje dve inovativne digitalne usluge – PressReader, digitalnog kioska kroz koji korisnici imaju pristup mnogobrojnim prestižnim međunarodnim časopisima, i Digital Bodyguard, aplikaciji za sigurnosne informacije i upozorenja u realnom vremenu. Pored svega nabrojanog, tu su i odložena plaćanja, do 24 rate bez kamate, ali i posebni popusti i pogodnosti.

Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od preko 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2 odsto u broju transakcija i sa 25,4 odsto u prometu platnim karticama u zemlji, odnosno sa 28,1 odsto u broju transakcija i sa 24,9 odsto u prometu platnim karticama u inostranstvu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    10. avgust 2021 | 10:15

    Banka Intesa, zasad vodeca u Srbiji, ne prepustaju nista slucaju, Bravo za upravni odbor i njene odluke.

  • A. P

    10. avgust 2021 | 13:33

    Acs prijatelju nikom se ne uvlacim ja samo istinu pricam i pisem,. Dve vrste ljudi postoji tosu koji zive istinito a druga vrsta lazno. Treca opcija ne postoji.

  • Хрвоје

    10. avgust 2021 | 12:23

    У Пироту банка Интеса једина има три банкомата на једном месту. Најбоља банка по мени. Смешно је ово са Петром Петровићем или Марком Марковићем.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>