• 0

Kako bi bilo da vam firma za rezervacije smeštaja finansira put do 200 evra? Bonus paket je zaživeo

Kampanja nosi naziv "Dobro došli nazad u svet putovanja"

  • 0
Žena, letovanje, laptop, pretraga, booking, buking, rezervacija Foto: Shutterstock

Iako je svetom posle delta soja zavladala i lambda, države su, ipak, spremne da popuste mere, a turisti da opet putuju kao pre.

Turističke kompanije, među kojima su i onlajn platforme za bukiranje smeštaja, u tome vide svoju šansu.

Kako bi podstakao dodatnu potražnju na nivou Evropske unije, Buking (Booking.com) nudi 10% bonusa za putovanja, i taj iznos finansira upravo kompanija. Bonus važi za putnike EU, koji rezervišu smeštaj do kraja avgusta.

Iz Bukinga navode da "smatraju kako je i njihova odgovornost da se ubrza oporavak i pomogne sektoru", a cilj tog ulaganja je motivisanje potencijalnih gostiju.

Kampanja nosi naziv "Dobro došli nazad u svet putovanja" i treba da podstakne putnike iz Unije da naprave rezervaciju preko ovog sajta, čime se aktivira 10% bonusa za putovanja (do 200 evra), nakon njihovog boravka.

Nagrada će putnicima biti dostupna putem mobilne aplikacije Bukinga, a primenjuje se na rezervacije koje se urade do 31. avgusta, s datumom prijave do 31. decembra 2021. godine.

Bonus će automatski biti dodat na sajt, odnosno korisnički račun putnika nakon odjave i moći će da se iskoristi za buduća putovanja u određenim objektima, sve do 12 meseci nakon odjave iz objekta.

odmor, turista, turizam, putovanje Foto: Freepik

- Ova pandemija je uticala na mnoge aspekte naših života i društva, uključujući i sektor putovanja i mnoge firme koje u njemu učestvuju, ali je dosta ohrabrujuće videti koliko su Evropljani odlučni da krenu prema boljoj budućnosti za sve nas - rekao je Glen Fogel, CEO Bukinga.

Novo istraživanje koje je sprovela Evropska komisija za putovanja (ETC) otkriva da su stanovnici Starog kontinenta dobro primili novu potvrdu - 57% učesnika ankete izrazilo je pozitivno mišljenje o njoj.

Video: Ugostitelji izdržali pandemiju zahvaljujući ovom rešenju: Partner koji nam je pomogao da opstanemo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>