• 15
 ≫ 

Devojke za "samo 80€ po noćenju" dobile apartman bez interneta, dušek pun grinja i buđ na tanjirima

 ≫ 

Devojke iz Hrvatske ispričale su svoje iskustvo za lokalni medij

  • 15
Šolta, Hrvatska more

Foto: Shutterstock

U srednjoj Dalmaciji, nedaleko od Splita, nalazi se ostrvo Šolta, na kojem su četiri devojke nedavno doživele loše iskustvo sa smeštajem, odnosno prilikom odmora.

Svoje tvrdnje su, kako kažu, potkrepile i fotografijama.

Izgleda da se na Jadranu nastavlja "trend" visokih cena i ne uvek tako dobrog smeštaja, koji bi parirao paprenim ciframa. Naime, prema pisanju Slobodne Dalmaciječetiri devojke iz kontinentalne Hrvatske rezervirale su apartman u Stomorskoj, na Šolti, preko poznate platforme.

Planirale su da tu provedu devet noći. Ali, kada su stigle na lokaciju, za njih su počeli pravi problemi.

"Iako su nam rekli da možemo doći oko 11 sati, kada smo i došle, gospođa nam je preko mobilnog rekla kako se na toj adresi ne nalazi apartman nego kancelarija. Kazala nam je da se nekako snađemo do 14 sati kad će smeštaj biti spreman", priča za Slobodnu Dalmaciju jedna od devojaka.

U 14 sati stigle su ispred tačne adrese, da bi bile poslate u drugi apartman.

"Plaćen je apartman s internetom, ali njega naravno nije bilo, jer ko bi u 21. veku imao internet u apartmanima. Sam smeštaj je bio u užasno lošem stanju, star, oronuo, sijalice i utičnice nisu radile, dušeci puni grinja, posteljina svučena, na tanjirima buđ… Našle smo samo tri šoljice za nas četiri. Apartman se doslovno raspadao", ispričale su devojke.

Devojke su ubrzo nakon ulaska u apartman shvatile da ne radi ni rerna, te da je plinska boca prazna. "Tek uveče, oko 22 sata, poslali su nam majstora koji je utvrdio da je uređaj neispravan", kažu, i dodaju da su na svako pitanje od pomenute gospođe dobijale bezobrazan i bahat odgovor.

"Odnos prema gostima im je užasan. Moram pomenuti i kako su nam prilikom prijave doslovno bacili ličnu kartu preko stola. Sve to možete dobiti za samo 80 evra po noćenju", kazala je ogorčena devojka.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako

    18. avgust 2021 | 16:05

    Su uspele da vide grinje golim okom?!

  • Lea

    18. avgust 2021 | 16:34

    Nego, dole vi sto pricate o grinjama dodjite u bilo koji smestaj u Srbiji za 80e bilo gde...videcete da je minimum 50% humaniji. Jel zato sto imate more? Pa kao disite so Srbi i to vam je dosta. Sram vas bilo.

  • Fica

    18. avgust 2021 | 16:21

    Koliko znam grinje stvaraju shugu kad udju ljudsku kozu, tu polazu jajasca i tako se razmnozavaju te ljudi posle prenose drugom Shugu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>