≫ 

Čuveni italijanski restoran stiže u Beograd? Ciprijani ima planove za biznis u prestonici

 ≫ 

Ðuzepe Ciprijani je četvrta generacija porodice koja vodi biznis dug 90 godina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ilija gromovnik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djoka Lotrić

    23. avgust 2021 | 09:13

    Nema ovde na prvom mestu kulture uživanja u hrani a kamoli novca.Cipriani puko si.

  • Đura

    23. avgust 2021 | 08:33

    Hoćemo narodne kuhinje!

  • M

    23. avgust 2021 | 08:25

    Ima nasi snobovi i nabedjeni vip i ostala buljumenta da se polome da budu uslikani i vidjeni u restoranu.to sto nece znati sta je sta i kako se jede a jos manje izgovara nema veze.ali mora se biti vidjen.