• 2

Da li ste spremni za 1. septembar? Kreće škola, ali i zabavna kupovina u šoping centru "Galerija"

Na jednom mestu možete pronaći sve što vam treba, kako za decu, tako i za sebe. Uz to, možete da osvojite čak 6 besplatnih ulaznica za najveći zabavni park i najmoderniji bioskop u regionu

  • 2
galerija beograd

Foto: Promo

Bližimo se čuvenom 1. septembru, kada mnogi od nas započinju nova poglavlja, bilo u privatnom životu, ili poslu, školi. Ali, tek sada slede pravi izazovi, posebno za roditelje. Treba kupiti svu potrebnu opremu za školu (knjige, sveske, olovke, pernice, kao i tehničke uređaje), a isto tako, treba se počastiti novim odevnim kombinacijama za poslovne sastanke.

Jedno mesto za sve

 

Šoping centri godinama unazad važe za "idealno rešenje", naročito kada je potrebno kupiti mnogo stvari, u kraćem roku, što jednostavnije i komfornije. Osim bogate ponude, poželjno je da su lako dostupni svima, a upravo to je slučaj sa najvećim šoping molom u regionu - Galerija. Šta je ono što je roditeljima najvažnije tom prilikom?

Najpre da pronađu sve što im treba - od pribora, preko odeće i obuće (za svaki dan, ali i sport, priredbe, rekreativne nastave), pa do gedžeta, igračaka, rančeva.

Za male (re)kreativce

 

Na drugom mestu je da kupovina protekne "u miru", bez dugog čekanja u redovima i bezuspešnog traženja parking mesta. Sva tri uslova Galerija ispunjava, ali i više od toga!

Kako povratak u školu ne bi značio samo praćanje obavezama nego i zabavi - Back to FUN - evo jedne zanimljive akcije za mališane:

Posebna pogodnost je što uz Galerija aplikaciju možete skenirati račune u vrednosti od 10.000 dinara i više koje sakupljate do 16. septembra i osvojiti čak 6 besplatnih ulaznica za najveći regionalni zabavni park Cosmo Jump, najveću igraonicu za decu 0-7g. Cosmo Kids i najmoderniji bioskop u Srbiji Cineplexx/Imax.

Galerija, zaista, nudi sve na jednom mestu: od besplatnog parkinga, preko najpoznatijih brendova, pa do ukusne hrane i magičnog pogleda na reku. A tu je i Galerija Appkreirana kako za android uređaje, tako i za Ajfon.

Bez napuštanja kompleksa, u Galerija šoping molu možete pronaći i obroke po svom ukusu, zatim, knjižare bogate najboljim knjigama i prevodima, modne radnje koje imaju posebne ponude, objekte s najsavremenijom tehnološkom opremom, i najveći Najki šop u Istočnoj Evropi. Čekaju vas i Vulkan, Kengur ili Delfi knjižare, baš kao i Gigatron, Samsung, Huawei, Mi Store, Games ili Tehnomanija.

"Au, što je škola zgodna"

 

Isto tako, osim aktuelnih Najki modela za predstojeću sezonu, uživaćete u ponudi prodavnica Sport Vision, Buzz, The Spot, N Sport, Intersport, Planeta Sport. Motivišite svoje mališane da se bave sportom, i to uz najbolje moguće "dodatke". Uživajte i u carstvu igračaka koje podstiču maštu i kreativnost, uz Dexy Co Kids i Toyzz, Pertini, Kockarium.

galerija beograd

Foto: Promo

Kako bi kupovina bila još zabavnija, ali "bezbolnija" po vaš novčanik, šoping centar Galerija je osmislio i kampanju sakupljanja bodova, preko skeniranja računa putem aplikacije, kako biste imali još više pogodnosti u narednim kupovinama. Galerija aplikacija vraća potrošeni novac od svakog računa!

Osim toga, na 1. spratu najvećeg regionalnog centra za kupovinu i zabavu - do kraja septembra biće otvoren Festival udžbenika.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>