• 2
 ≫ 

"Dao sam vam celu deceniju, a ne smem da zakasnim 15 minuta?": Da li je ovo otkaz godine?

 ≫ 

Na snimku s TikTok-a, zaposleni stoji ispred stola za konsijerža, u uniformi sa logotipom kompanije, i kaže: "Zdravo ljudi, zovem se Gregori Vatkins, i sledećeg meseca će biti deset godina kako radim za kompaniju", a onda nastavlja svoju priču...

  • 2
Avion aerodrom radnik

Foto: Shutterstock

"Praksa" davanja otkaza pred svima (kolegama) ustalila se, možda, malo više nego što se očekivalo. Ti video snimci neretko "završe" i na ultra popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Jedan predani radnik, zaposlen u avio-prevozniku "Southwest Airlines", u toj firmi je već 10 godina. Ali, nakon što je nedavno dobio odgovor "ne", kada je zatražio da zakasni 15 minuta - dao je otkaz.

Da stvar bude dramatičnija, otkaz je dao pred prisutnim kolegama, a taj video je postao viralan na TikTok-u. Podelila ga je tiktokerka Džes (Jess), i označila kao "najgrublji način napuštanja posla" ili "the most savage way to quit a job".

Na snimku, zaposleni stoji ispred stola za konsijerža, u uniformi sa logotipom kompanije, i kaže: "Zdravo ljudi, zovem se Gregori Vatkins, i sledećeg meseca će biti deset godina kako radim za kompaniju".

Dok mu kolege aplaudiraju u kancelariji, on nastavlja: ​​"Prošle nedelje sam imao situaciju da sam zakasnio 15 minuta na posao. Tražio sam 15 minuta, rekli su ne. Dao sam vam deset godina života, a vi mi ne možete dati 15 minuta? Tako da sam ovde samo da kažem f*** y’all, dajem otkaz, i bolje bi bilo da mi date moje bonuse".

@jvogueeI don’t know who this is, but if he ever see’s this I need a STORY TIME 🤣🤣🤣🤣 THIS HAD ME CRYING 😭 #viral #southwestairlines #airport #fypシ #fyp♬ original sound - Jess

 

Džes kaže da nije lično poznavala Gregorija, ali je prokomentarisala: "On to nije učinio samo zbog jedne stvari. Sigurna sam da se nosio sa mnogo više od 15 minuta". Jedan korisnik mreže je napisao: "Ovo je moj saradnik Greg. Tog dana sam bio na poslu! On je vrlo tih, vrlo ljubazan, ovo je bilo vrlo šokantno i nezaboravno".

Neki su se takođe saglasili da postoje i druga dublja pitanja koja su podstakla Grega da ovako da otkaz, ali su predložili da je trebalo to da učini nakon isplate bonusa. U svakom slučaju, uglavnom je dobio podršku od ljudi.

Video: Štrajk u italijanskoj ispostavi Amazona: Ljuti jer ih kompanija ne štiti od korone

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hido

    29. avgust 2021 | 16:02

    Zapadni, "humani" standardi kojima se teži i kod nas.

  • 😎

    29. avgust 2021 | 16:23

    Ama ne, ovo nema na zapadu, samo se u Srbiji iživljavaju nad radnicima.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>