• 0

Nemci dižu biznis park kod Mostarske petlje umesto BIP-a: Posao Auto Čačka biće Krnjača

Kompanija DL Holding sa sedištem u Hambrugu osnovana je 1994. godine

  • 0
Bip, Pivara, amonijak Foto: Telegraf

Privredna komora Srbije pozdravila je sporazum o zajedničkoj kupovini BIP-a koji su potpisali nemački DL Holding iz Hamburga i Auto Čačak.

- Privredna komora Srbije pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj kupovini Beogradske industrije piva (BIP) iz stečaja i dolazak još jednog stranog investitora u našu zemlju - navodi se u saopštenju PKS.

Sporazum o zajedničkoj kupovini BIP-a za 2,09 milijardi dinara potpisali su predstavnici kompanije Auto Čačak kao deo konzorcijuma sa nemačkom kompanijom DL Holding iz Hamburga.

U kompaniji DL Holding ističu da su izuzetno zadovoljni što ulažu u tržište Srbije:

- Radujemo se našoj prvoj investiciji u Srbiji zajedno sa lokalnim partnerom Auto Čačak. Naš partner će dalje razvijati lokacije BIP-a u Krnjači i Čačku, dok će DL Holdnig svojim iskustvom i investicijama doprineti da lokacija na Mostarskoj petlji u centru Beograda postane najsavremeniji biznis park u Evropi - ističu u ovoj kompaniji.

Dodali su da će paralelno sa ovim procesom učiniti sve na ponovnoj afirmaciji brendova kompanije Beogradska industrija piva.

Kompanija DL Holding sa sedištem u Hambrugu osnovana je 1994. godine i investira u različitim oblastima širom Evrope.

Video: Nakon što se vakcinišete protiv korone, u ovoj pivari možete i da popijete Vakcinu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>