• 5

Restoran koji "tera" pristalice Bajdena postao toliko popularan, da je morao da stavi ključ u bravu

Nakon nedavne smrti 13 pripadnika američke vojske u Avganistanu, u bombaškom napadu, vlasnica lokala Endži Ugarte stavila je neobičan natpis

  • 5
Restoran, konobarica Foto: Shutterstock

Restoran na Floridi koji je izazvao buru komentara, nakon što je praktično "zabranio" pristalicama predsednika SAD Džoa Bajdena da ga posete, morao je ove nedelje da zatvori svoja vrata.

Razlog zatvaranja će vas iznenaditi. Naime, "Debary Diner" je postao toliko popularan zbog ove svoje odluke, da je usled ogromne potražnje ostao bez zaliha hrane.

Nakon nedavne smrti 13 pripadnika američke vojske u Avganistanu, u bombaškom napadu, vlasnica lokala Endži Ugarte - stavila je obaveštenje na staklo, u kome jasno stoji da svako ko podržava Bajdenovu administraciju - nema šta da traži u ovom restoranu, prenosi RT.

"Ako ste glasali za i nastavljate da podržavate i stojite iza bezvredne, nesposobne i korumpirane administracije, koja trenutno nastanjuje Belu kuću i koja je saučesnik u smrti naših vojnika i žena u Afganistanu, molimo vas da svoja posla vodite na nekom drugom mestu", piše.

Njen stav je izazvao veliku reakciju na društvenim mrežama jer su se fotografije natpisa munjevito proširile. U FB objavi od petka, Ugarte je navela da je dobila "neopisiv izliv ljubavi i podrške", otkako je ovako nastupila.

Mnogi su posetili ​​društvene mreže da promovišu bojkot restorana s Floride, a Ugarte kaže da je videla neke potencijalne klijente kako odlaze iz restorana nakon što su pročitali poruku. Otkrila je da je primala donacije i podršku iz celog sveta, mada je bilo i "pretnji smrću i pretnji bombom".

Video: Telegraf u vinskom klubu u kom se čuva vino staro 70 godina. Ulazi se samo na lozinku

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imela

    5. septembar 2021 | 09:30

    Demokratska država.Kod nas bi je zatvorile inspekcije svih vrsta po nalogu vlasti.

  • Vitez Koja

    5. septembar 2021 | 09:39

    Koliko ste zla naneli svetu, treba da menjate taj slogan i da očajnički molite za oproštaj, a ne još da tražite blagoslov.

  • pero

    5. septembar 2021 | 09:47

    To je demokratija.Hajde sad da neko napise da ne zeli pristalice Putinovih komunista da vidi u restoranu.Zavrsio bi kao nas bratNavaljni.Hvala za objavu

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>