• 1

Počinje Sajam ženskog inovacionog preduzetništva

Zbog poznate epidemiološke situacije broj učesnica je morao biti ograničen

  • 1
posao, žene

Foto: Unsplash

“Sajam ženskog inovacionog preduzetništva” održaće se u okviru kompleksa Beograda na vodi, na platou iza Geozavoda, 11. i 12. septembra 2021.

Manifestaciju realizuje udruženje građana "Lokalna samoorganizacija" pod pokroviteljstvom Vlade Srbije i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, u saradnji sa Gradom Beogradom.

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva je nastao u cilju podrške i promocije ekonomskog rasta i napretka žena preduzetnica. Kao prostor i mesto za osnaživanje njihovih poslovnih aktivnosti, generisanje inovativnih ideja i različitih oblika saradnje. Na ovaj način mogućnosti žena da rade i unapređuju preduzetništvo raste. Samim tim se i više žena podstiče i podržava da postanu preduzetnice i ostvare uspeh na poslovnom planu.

Najširoj publici će se predstaviti firme i kompanije koje razvijaju proizvode i usluge iz različitih oblasti, a bave se inovativnim rešenjima koja pozitivno utiču na kvalitet života.

Tokom čitavog leta vladalo je izuzetno interesovanje među ženama preduzetnicama i broj prijava preko sajta https://zenepreduzetnice.rs/ nadmašio je sva očekivanja. Ipak, zbog poznate epidemiološke situacije broj učesnica je morao biti ograničen.

One preduzetnice i njihove kompanije (preduzeća), koje su izabrane da se predstave na ovogodišnjem Sajmu, imaće besplatno na raspolaganju izložbeni prostor za promovisanje sopstvenih ideja, proizvoda i usluga.

Ulaz na Sajam ženskog inovacionog preduzetništva je besplatan i očekuje se veliki broj posetilaca.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    Hvala sto ste nam pruzili sansu da se na ovaj nacin predstavimo Holisticko udruzenje,, DelfiElena,,

    1
    1

    Podelite komentar

Google preporuke