• 1

Evo šta da radite sa Donesi aplikacijom kada danas pređe u Glovo

Korisnici Donesi platforme u Beogradu mogu i dalje da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama, budući da će svi restorani koji su prethodno bili deo Donesi ponude sada biti dostupni na Glovo aplikaciji

  • 1
glovo

Foto: Promo

Nedelju dana nakon što je saopšteno da je platforma za dostavu hrane Donesi prestala sa dostavom porudžbina u svim gradovima Srbije i prebacila poslovanje na Glovo, jednu od vodećih svetskih kompanija za dostavu, danas se isto dešava i u Beogradu.

Donesi danas prestaje sa poslovanjem u Beogradu, a svi sadržaji sa aplikacije i veb sajta već su prebačeni na Glovo. Korisnici Donesi aplikacije će biti preusmereni na Glovo kroz personalizovane linkove, gde će jednostavan proces prijavljivanja biti moguć u samo nekoliko koraka.

Istovremeno, korisnici Donesi sajta će biti preusmereni na Glovo sajt.

Kako smo sinoć pisali, nekoliko desetina dostavljača okupilo se na Slaviji, kako bi se oprostili od dosadašnje kompanije Donesi. Oni su se, u znak zahvalnosti, spontano organizovali što je izazvalo veliku pažnju prolaznika.

Migracija podataka sa područja Beograda je poslednji korak u procesu prebacivanja Donesi poslovanja na Glovo. Krajem avgusta svi drugi gradovi u zemlji uspešno su prebačeni na Glovo sistem za onlajn dostavu, koji je već prisutan u više od 30 mesta u Srbiji.

Korisnici Donesi platforme u Beogradu mogu i dalje da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama, budući da će svi restorani koji su prethodno bili deo Donesi ponude sada biti dostupni na Glovo aplikaciji. Ukupno, platforma nudi više od 2.500 restorana, a McDonald's, Big Pizza, Burger House, Monument, The Saint i Moon Sushi samo su neki od popularnih brendova.

Španija, dostava hrane, biciklista

Foto: Tanjug/AP

Pored hrane, Glovo u Beogradu se udružio sa Idea i Maxi supermarketima i brendovima kao što su Tehnomanija, Aksa, DM, Dr.Max, Gazprom i Vulkan, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput mesa i ribe, poklona, cveća, osvežavajućih pića, proizvoda za lepotu i negu, proizvoda za bebe i knjiga.

Branimir Đurović, direktor Glovo Srbija, ovim povodom je izjavio: "Zadovoljstvo nam je da danas objavimo da je proces migracije sa platforme Donesi na Glovo uspešno završen. Veoma smo srećni zbog činjenice da smo deo tržišta uslužne dostave u Srbiji i što ovde donosimo naše znanje, iskustvo, odličnu mrežu partnerstava koju ćemo nastaviti da razvijamo, zajedno sa raznovrsnim proizvodima i uslugama koje nudimo".

Glovo je u maju najavio da su sprovedena preuzimanja kompanija Delivery Hero grupe, kako bi se proširio u centralnoj i istočnoj Evropi.

Video: Ugostitelji izdržali pandemiju zahvaljujući ovom rešenju: Partner koji nam je pomogao da opstanemo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>