• 0

Čadež pozvao privrednike na Ekspo Dubai: Kuća srpske privrede narednih 6 meseci

- Uveren sam da će od početka oktobra Dubai biti pravo mesto za nove investicije i nove poslove i prilika da srpska privreda pokaže fantastične inovativne proizvode i rešenja - navodi Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije

  • 0
STRATEGIJA VODONICNA SRBIJA

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Oko 200 privrednika iz Srbije, već tokom prve dve sedmice Svetske izložbe Ekspo 2020 Dubai, imaće priliku da predstavi inovativne proizvode, povežu se sa dobrim kompanijama i pronađu partnere, rekao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i pozvao male i srednje firme da se prijave za učešće na ovoj prestižnoj globalnoj manifestaciji.

- Uveren sam da će od početka oktobra Dubai biti pravo mesto za nove investicije i nove poslove, i prilika da srpska privreda pokaže fantastične inovativne proizvode i rešenja. Već u prvim tematskim nedeljama, posvećenim klimi, biodiverzitetu i svemiru biće prezentovana moderna rešenja, od inovativnih prevoznih sredstava do balističkih padobrana i najnovijih tehnologija u poljoprivredi - rekao je Čadež.

- Finalizujemo radove na srpskom biznis habu koji će tokom šest meseci, koliko traje Ekspo u Dibaiju, praktično biti kuća srpske privrede, privrednici će ovde moći da organizuju sastanke, prezentacije, izlože svoje proizvode, a i da se odmore - rekao je danas Čadež prilikom obilaska završnih radova na habu Srbije.

- Želim da ohrabrim male i srednje kompanije koje imaju inovativne proizvode i usluge, da se prijave i postanu deo srpskog biznis haba i naše porodice koja će ovde šest meseci praviti novu vrednost i nove poslove - istakao je Čadež.

Kako je objasnio, dosta toga je urađeno da bi se malim i srednjim firmama omogućilo da učestvuju na izložbi u Dubaiju i predstave svoje ideje. Obezbeđene su besplatne avio karte za čarter letove, besplatni lokalni transferi, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, besplatno korišćenje PKS prostora u slobodnoj zoni Dubai South.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari