• 1

Najskuplja reklama: Prodato 30 sekundi reklame na Superboulu za 6,5 miliona dolara

Pojedini termini se čuvaju

  • 1
Vins Lombardi trofej, Superboul

Foto: Tanjug/AP

Američka medijska mreža En-Bi-Si saopštila je da je nedavno prodala 30 sekundi reklamiranja tokom predstojećeg Superboula (finale NFL sezone) za rekordnih 6,5 miliona dolara.

Šef marketinga En-Bi-Si sportsa Den Lovinger rekao je novinarima da su reklame za pokrivanje 52. izdanja Superbola, koje će se održati 13. februara 2022. godine na stadionu “SoFi” u Inglvudu, u Kaliforniji, uglavnom prodate, a ostalo je svega par praznih termina.

On je naglasio da ih mreža sa namerom čuva zbog velike potražnje.

“Videli smo zahteve o našim preostalim terminaima, ali prilično probirljivo radimo da od toga što je preostalo izvučemo najviše što možemo”, kazao je Lovinger.

On je otkrio da je 30 sekundi reklame prodato za 6,5 miliona dolara, a kupci reklama će moći da se reklamiraju i u događajima kao što su Zimske olimpijske igre.

Tokom pedesetog izdanja Superboula, za 30 sekundi reklame plaćano je 5,5 miliona dolara, što je manji pad u odnosu na godinu dana ranije, kada je bilo potrebno izdvojiti 5,6 miliona.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    11. septembar 2021 | 12:13

    Ima li šta taze od NFL—a? Ovu vest ste objavili u sredu ali nije bilo komentara. Eve vi ga danas i polako sa plaćanjem Ćirko.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>