• 0

NISOTEC potvrdio šampionski kvalitet

Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalja za NIS-ov brend ulja i maziva

  • 0
kompanija nis

Foto: NIS

Dugogodišnje poverenje potrošača u kvalitet NISOTEC proizvoda kompanije NIS još jednom je potvrđeno odlukom Stručne komisije 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koja je brendu NISOTEC i ove godine dodelila Veliki šampionski pehar, kao i 10 zlatnih medalja, od čega 7 velikih zlatnih medalja za kvalitet NISOTEC proizvoda.

Veliki šampionski pehar najveće i najznačajnije agro manifestacije u ovom delu Evrope dolazi u trenutku kada se NIS-ov brend ulja i maziva predstavlja na tržištu sa unapređenom formulom i u novom, redizajniranom pakovanju.

Zahvaljujući saradnji stručnih timova NIS-a i kompanije "Gasprom njeft“, kvalitet NISOTEC proizvoda je dodatno unapređen, pa tako pored toga što pruža bolju zaštitu motora, nova formula optimizuje potrošnju goriva i produžava period zamene ulja na vozilu. Novi vizuelni identitetet NISOTEC ulja i maziva predstavljen je i na ovogodišnjem Sajmu, na štandu NIS-a, a tom prilikom posetioci manifestacije mogli su da saznaju od predstavnika kompanije više informaicija o proizvodima NISOTEC palete.

kompanija nis

Foto: NIS

- Priznanja ovogodišnjeg Sajma poljoprivrede još jednom dokazuju da NIS u kontinuitetu ulaže u kvalitet NISOTEC proizvoda, a u prilog tome govori činjenica da su se proizvodi NISOTEC palete do sada okitili sa više od 80 medalja za kvalitet. Nastavljamo da ulažemo u proizvodnju i donosimo nova inovativna rešenja kako bismo opravdali poverenje potrošača“, izjavio je Boriša Zirojević, direktor Departmana za snabdevanje i namešavanje sirovina, koji je u ime kompanije NIS primio Veliki šampionski pehar i nagrade na tradicionalnoj svečanosti "Veče šampiona“ - događaju koji okuplja nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>