• 1
 ≫ 

Dodeljen još jedan stan u Zemunskim kapijama: Nedeljka je poslala srećni koverat u igri "Uzmi račun i pobedi"

 ≫ 

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobio Titomir Stojković iz Boleča

  • 1
Uzmi račun

Printskrin: RTS

U drugom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 9.219.664 pristiglih koverata, izvukla je glumica i voditeljka Anđelka Prpić.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Mladen Smiljanić iz Beograda, Zorica Tucakov iz Zrenjanina, Drina Đorđević iz Surčina, Lazar Milošević iz Kruševca i Vera Bosnić iz Zemun polja.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije, Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

I generalni direktor "Pošta Srbije" Zoran Đorđević prisustvovao je izvlačenju, i ukazao da raste svet građana u pogledu borbe protiv sive ekonomije.

- Borba protiv sive ekonomije se nastavlja, a nagradna igra tome doprinosi - ocenio je Đorđević.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobio Titomir Stojković iz Boleča u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>