• 1

Mesi kao podstanar: Koliko plaća kiriju i zašto je morao da odustane od jednog posebnog zahteva?

Inače, on neće biti jedini fudbaler PSŽ-a u elitnom kvartu Pariza

  • 1
Leo Mesi

Foto: Tanjug / AP

Slavni argentinski fudbaler Lionel (Leo) Mesi konačno se skućio u Parizu, jer je, prema pisanju francuskih medija, sa suprugom Antonelom doneo odluku kako više ne žele da žive u hotelu.

Jedan od najcenjenjih sportista na svetu ubuduće će živeti u elitnom delu predgrađa francuske prestonice, po imenu Neully-sur-Seinea mediji su izveštavali da je Argentinac ima veliki problem da pronađe idealan dom. Tačnije, onaj koji odgovara njegovim zahtevima.

Ipak, novi dom nije pazario već ga rentira, i to, navodno, za čak 20.000 evra mesečno.

Kuća od nekih 300 kvadrata ima četiri spavaće sobe i vrt, ali nema unutrašnji bazen. Bračni par je tu stavku stavio kao jedan od prioriteta, ali su ipak odustali od bazena na kraju.

Podsećamo, Lionel Mesi je napustio fudbalski klub Barselona ovog leta i prešao u francuski klub PSŽ, a ugovor je potpisao na dve godine. U hotelu "Royal Monceau" fudbaler je bio sa porodicom oko mesec dana, a RMC Sport piše da je "konačno prilagodio svoje zahteve pariskom tržištu".

Inače, Mesi neće biti jedini fudbaler PSŽ-a u ovom elitnom kvartu. U blizini njegovog novog doma žive takođe Argentinci, fudbaleri Anhel di Maria i Leandro Paredes.

- Traže kuću u mestu gde mi živimo. Mislim da je to najbolje za njih, jer im možemo pomoći i blizu smo, ako im nešto bude trebalo - rekao je Di Maria nedavno.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. septembar 2021 | 21:43

    Pa Warren Buffet iznjamljuju jahtu. Ne znam cemu je s problem sto iznamljuje stan. Bogati ljudi su prakticni. Ne znam kako Mesi moze da bude neciji podstanar. Covek iznamljuje. Cudan naslov.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>