• 0

Da ne propadne nijedna kap: Kralj kečapa smislio spravicu da istisne sav kečap iz kesice

Ovaj gedžet bi mogao da podstakne druge proizvođače da lansiraju slične spravice

  • 0
kečap, hejnc

Foto: Printscreen/Heinz

Američka kompanija koja proizvodi začine Kraft Heinz izbacila je novu spravicu za koju kažu da je najveća inovacija u proizvodnji umaka i kečapa u kesicama.

Kako u tim pakovanjima ionako nema puno kečapa, istiskivanje svake kapi može biti ključno, a tako se smanjuje i upotreba plastike, jer ljudi neće morati da uzimaju drugu kesicu tokom jednog ručka. 

Svetski kralj kečapa najavio je Packet Roller, gedžet u obliku male boce kečapa koji korisnicima omogućava da iz pakovanja izvuku maksimum.

Roller košta 5,70 dolara, džepne je veličine, može da se koristi i kao privezak za ključeve i ima rezač uglova za kesice. Kako ističu iz kompanije, ne žele da propadne nijedna kap kečapa.

Ova najava mogla bi ujedno da bude deo ubrzanih inovacija u kulinarstvu i ambalaži, usmerenih na budućnost. Heinz se obavezao da će povećati proizvodnju kečapa u Americi za 25 posto na 12 milijardi kesica godišnje, jer je pandemija povećala upotrebu zbog većeg broja narudžbina za dostavu.

Video: Američki lanac brze hrane KFC pruža VIP ugođaj svojim obožavaocima u londonskom hotelu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>