• 0

Na pijacama Kalenić, Đeram i Palilula od sada i plaćanje karticama

Tezge na kojima je omogućena ova usluga su jasno obeležene

  • 0

Na tezgama Kalenić, Đeram i Paliluskoj pijaci od danas, 29. septembra građani mogu da plate proizvode platnim karticama.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je prisustvovao uvođenju POS terminala za plaćanje karticama na tezgama Kelenić pijace, rekao je da je Grad zahvaljujući Privrednoj komori Srbije, JKP Gradske pijace i Mastercardu omogućio građanima da na 50 tezgi koriste platne kartice.

Goran Vesić

Foto: Beoinfo

- Na ovaj način prvo izlazimo u susret zakupcima, jer im omogućavamo da lakše prodaju robu, olakšavamo i kupcima da ne nose novac, već da mogu da obave kupovinu putem kartice“, rekao je Vesić novinarima.

Sekretar Udruženja finansijskih institucija Privredne komore Srbije Katarina Ocokoljić kaže da je projekat „digitalizacije pijaca“ još jedan u nizu koji je Privredna komora pokrenula u cilju digitalizacije privrede, te da je, ističe, pijaca prvi put u Srbiji i regionu otvorila svoje novo poglavlje u digitalnoj transformaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>