≫ 

Recept za starinsku krompir čorbu sa piletinom: Okrepljujuće jelo na kašiku

 ≫ 

Topla čorba deluje "lekovito", naročito ako napolju "caruje" temperatura u minusu

Komentari

  • Bina

    25. januar 2022. | 19:03

    Pred kraj čorbe izvaditi par krompirica i šargarepe izgnjeciti viljuskom dodati vode iz čorbe izmjesati i vratiti u čorbu, mnogo ljepše i bolje ko ne voli zaprske

    Podelite komentar

  • Vu

    25. januar 2022. | 17:11

    Začonska ili aleva paprika se ne pr6i jer postaje gorka. Već se poprži brašno na kraju dodaje paprika kada se tiganj sklanja sa vatre.

    Podelite komentar

    • 26. januar 2022. | 15:21

      LaraCroft

      @Vu

      Uvek je u zapršci za pasulj propržim i zaista mi nikada nije gorka.

      Podelite komentar