• 0
 ≫ 

Onlajn diskusija Republičkog geodetskog zavoda: “Digitalni svet katastra” za edukaciju građana

 ≫ 

RGZ želi da pomogne građanima da bolje razumeju i efikasnije koriste njihove digitalne usluge, servise i aplikacije, kao i da odgovore na sva pitanja i nedoumice

  • 0
kompijuter, računar, kafa

Foto: pixabay.com

Republički geodetski zavod organizuje, prvu u nizu, onlajn diskusiju „Digitalni katastar po meri svih građana“, u sredu 13. oktobra 2021. sa početkom u 11 časova.

RGZ želi da pomogne građanima da bolje razumeju i efikasnije koriste njihove digitalne usluge, servise i aplikacije, kao i da odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Onlajn diskusija je samo jedna u nizu aktivnisti u okviru projekta “Digitalni svet katastra” koji je pokrenut u cilju potpune digitalizacije i koji će obuhvatiti niz onlajn događaja, edukacija i panela u cilju boljeg razumevanja i jednostavnijeg korišćenja digitalnih usluga, servisa i aplikacija, kao i aktuelne teme iz oblasti poslovanja RGZ-a.

Na prvoj onlajn diskusiji prisustvovaće predstavnici RGZ-a, poslovnih banaka, agencija za promet nekretnina i digitalni eksperti. Svi oni će iz svog ugla i delokruga rada predstaviti značaj i neophodnost digitalnog katastra, ali i jednostavnost korišćenja. Takođe, odgovaraće na sva pitanja koja će građani moći da postavljaju putem chat opcije.

Onlajn diskusija održaće se preko ZOOM platforme kojoj može da se pristupi putem linka: https://us06web.zoom.us/j/84448009520#success

Isto tako onlajn diskusiju možete pratiti uživo preko RGZ naloga na YouTube platformi.

Sve dodatne informacije možete da pronađete na sajtu RGZ-a: www.rgz.gov.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>