• 0

Jusein Bolt ima novi posao i to za region Evrope, Bliskog istoka, Azije i Rusije

Za mene je ovo inspirisanje drugih da slede svoje snove, bez obzira na to koliko su oni veliki ili mali, rekao je Jusein Bolt

  • 0
Foto: Promo/Ustupljena fotografija

Foto: Promo/Ustupljena fotografija

Kompanija Epson je objavila da je sa Juseinom Boltom, najbržim čovekom na svetu, sklopila partnerstvo za region Evrope, Bliskog istoka, Azije i Rusije (EMEAR). Osmostruki osvajač zlatne olimpijske medalje i, po mišljenju mnogih, najveći sprinter svih vremena, Jusein će biti lice velike kampanje za izgradnju obaveštenosti o Epson EcoTank štampačima bez kertridža.

Jusein Bolt će, zajedno sa Epson EcoTank štampačima, biti zvezda TV reklamne kampanje koja počinje krajem ove nedelje u Ujedinjenom Kraljevstvu i Nemačkoj, i pojavljivaće se na bilbordima, onlajn u baner oglasima za veb-sajtove, na prodajnim mestima u velikim maloprodajnim objektima, kao i u društvenim medijima širom EMEAR regiona. Jusein će na svoj veseo način demonstrirati da Epson EcoTank štampači omogućavaju pristup „Just Fill and Chill“ .

Preko 60 miliona EcoTank štampača sa rezervoarom za mastilo velike zapremine prodato je širom sveta od njihovog lansiranja na tržište 2010. godine, što je kupcima uštedelo do 90% troškova štampanja.

Umesto kertridža, štampači imaju bočice sa mastilom velikog kapaciteta.

- Oduševljen sam što ću raditi na širenju vesti o EcoTank štampačima. Partner sam samo brendovima za koje verujem da mogu da naprave pravu razliku. EcoTank štampači otklanjaju mnoge frustracije koje izaziva štampanje sa kertridžima, tako da sve što može malo da olakša život mora da bude dobra stvar. Ali ovo je mnogo više od toga! Verujemo u iste vrednosti, na primer u izgradnju bolje budućnosti. Za Epson, to se odnosi na izgradnju poverenja kroz njegove proizvode, proizvode koji pomažu zajednicama da rastu i napreduju. A za mene je to inspirisanje drugih da slede svoje snove, bez obzira na to koliko su oni veliki ili mali - rekao je Jusein Bolt.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke