• 2
 ≫ 

Izvučeni pobednici igre Uzmi račun i pobedi: Najvrednija nagrada otišla u Vrbas

 ≫ 

Srećne dobitnike nagradne igre iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 11.926.524 koverata, izvukao je muzičar Slobodan Trkulja

  • 2
Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

U petom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L", a najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ana Rmuš iz Vrbasa.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 11.926.524 koverata, izvukao je muzičar Slobodan Trkulja.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Goran Purić iz Beograda, Dragomir Marinković iz Bojnika, Dragiša Obretković iz Trnjana, Veseljka Vuković iz Subotice i Darko Ignjatović iz Paraćina.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

Podsetimo, u nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt-telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme je bilo dozvoljeno slanje računa i slipova. Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka zana

    16. oktobar 2021 | 20:09

    E ovakvo se izvlace koverte. Ja nisam izvucena, ali od ❤cestitam dobitnicima. Srecno i u zdravlju vozili, a stan napunili decicom!!!!!!

  • Jorgovan

    17. oktobar 2021 | 01:06

    A ti živiš u Nemačkoj pa znas da nisu osetili?Ili samo onako nagađa da ti prodaje vreme.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>