• 0

Najveće svetske kompanije na jednom mestu: Počinje Wonderland AI Summit

Ovogodišnji, treći po redu Wonderland AI Summit će se održati 21. i 22. oktobra online

  • 0
WONDERLAND AI SUMMIT

Foto: Promo

Ukoliko želite da zavirite u sasvim novu dimenziju i saznate kako se uz pomoć veštačke inteligencije menja poslovanje vodećih svetskih korporacija, sa kojim se izazovima susreću, i kako nam ona olakšava svakodnevni život, onda je Wonderland AI Summit 2021 pravo mesto za vas!

Ovogodišnji, treći po redu Wonderland AI Summit će se održati 21. i 22. oktobra online.

Uz podršku diamond sponzora kompanije Huawei i partnera Dell, Microsoft, Quantox i Anari AI, na ovogodišnjem Wonderland AI Summit se očekuje prisustvo više od 2000 učesnika i preko 100 istaknutih govornika iz kompanija kao što su Huawei, Amazon, Adobe, Microsoft, NVIDIA, Google, Facebook, PwC, Samsung, Audi AG i mnoge druge, razmenjivaće znanja, ideje i inovativna rešenja iz oblasti veštačke inteligencije na četiri različita stejdža - Main, Tech and Beyond, Edu i Startup.

Wonderland AI Summit će prvi put okupiti i vodeće svetske investicione fondove i pružiti priliku startup-ima da prikažu svoja inovativna rešenja i nove ideje, budu prepoznati i potencijalno obezbede sebi prve investicije.

Na četiri bine biće obuhvaćen širok spektar tema vezanih za veštačku inteligenciju, od zdravlja, gaming-a, finansija, IT-ja i mnogih drugih.

Među njima naći će se i četiri značajne panel teme koje će predstaviti:

Benefite i rizike upotrebe veštačke inteligencije,

Žene u AI-ju,

Tehnologije budućnosti - veštine i znanja potrebna za implementaciju kao i praktični saveti za izgradnju uspešnog biznisa,

Kako podići investiciju za jedan startup

 

Neki od predavača ovogodišnjeg Wonderland AI Summit-a:

Elena Sokolova (Amazon), Anand Rao (PwC), Lucas Di Grassi (FIA Formula E), Chris Duffey (Adobe), Patrick Bengert (Samsung SDS), Alison Lowndes (NVIDIA), Josh Simmons (VMware), Nicholas Lane (Samsung AI), Bernd Blumoser (Siemens), Muzahid Hussain (Audi) i mnogi drugi.

“Wonderland AI Summit vidim kao jedan od najinovativnijih svetskih događaja u domenu veštačke inteligencije, kako zbog koncepta, kompanija i ljude koje okuplja, tako i zbog Wonderland AI zajednice u okviru koje je samit nastao. Kroz ovu zajednicu i njene organizacije nastojimo da Srbiju poziciniramo na svetsku AI scenu, a naš rad je već sad globalno prepoznat.” - Jovan Stojanović, osnivač Wonderland AI ekosistema.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari