• 1

Ko su lideri budućnosti? Počinju nominacije za jubilarnu godišnju nagradu menadžera

Kroz godišnje nagrade biće promovisano podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života

  • 1
Svetu će biti potrebni menadžeri svih vrsta

Foto: Shutterstock

Srpska asocijacija menadžera jubilarni 10. put pokreće nominacije za prestižne godišnje nagrade koje se dodeljuju menadžerima, poslodavcima, pojedincima i inicijativama koji ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem predstavljaju lidere promena i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu.

U 2021. kad se obeležava i 15 godina poslovanja Srpske asocijacije menadžera, kroz godišnje nagrade biće promovisano podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života.

Ovogodišnje nagrade dodeljuju se u sledećim kategorijama: Menadžer godine, Mladi menadžer godine, Poslodavac godine, Društveno odgovorna kompanija godine, Lični/Herojski čin i Specijalne nagrade žirija.

Nominacije traju do 29. oktobra, nakog čega će biti odabrani finalisti, dok će najbolji, dobitnici “poslovnog Oskara” biti proglašeni u decembru, na SAM Gala svečanoj dodeli nagrada.

Tradicionalnu titulu Menadžera godine u prethodnoj 2020. ponela je dr Jasmina Knežević, CEO, BelMedic, Poslodavac godine bila je kompanija Termovent, dok su u kategoriji Mladi menadžer bila dodeljena dva priznanja - Dragani Milanović, direktorki i osnivaču, Roberto Baressi, i Ivanu Pribićeviću, direktoru, Simplify.

Za društveno odgovornu kompaniju proglašena je MK Group. Članovi SAMa su prošle godine uputili posebnu zahvalnost svim medicinskim radnicima koji su u prvim redovima borbe protiv COVID-19.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>